- 30,260
- 30,274
- 113
Kesene bereketMinik bi zınk @Losers
Kesene bereketMinik bi zınk @Losers
Yalandır yada bir işbirliği vardırMal araba bagajına 30 milyon dolar koymuş. Hırsızlar akşam çalmış. Arabadan bence kurgu.
Günlük 5 k istiyorJojo ne özel oranlar açacak acaba ts fb maçına. 200 lira bıraktım jojoda açsa güzel bişe de bassam
😏Günlük 5 k istiyor
Zenginlik işte .
Varken yatırdık çektik çekilişe de katıldık özelleri de alcam. Beyin bedavaZenginlik işte .
Ozellere bakımda 1 TL 10 TL atarım yarısı benim olurr 😁😁😁Varken yatırdık çektik çekilişe de katıldık özelleri de alcam. Beyin bedava
Tamamdır doktorTE62J4qFZRrQHyEGHCBVGapULpRJ4NBueg
Açmış 4 5 tane berbat bunlarOzellere bakımda 1 TL 10 TL atarım yarısı benim olurr 😁😁😁
Sen niye almıyon otobet hakkın mı bittiVarken yatırdık çektik çekilişe de katıldık özelleri de alcam. Beyin bedava
Neler var dur bakimAçmış 4 5 tane berbat bunlar
Mantıklı olanı buraya ss atsanaNeler var dur bakim
2 tane peş peşe kazandım max 2 kere ödül alınıyor. Yoksa hepsini bitirirdimSen niye almıyon otobet hakkın mı bitti
Deseydin yükleyp verirdim sana2 tane peş peşe kazandım max 2 kere ödül alınıyor. Yoksa hepsini bitirirdim
Gerek yok ya insanların hakkına girmeyelim öyle bişey yapmam benDeseydin yükleyp verirdim sana
- Feyenoord - Go Ahead Eagles & Trabzonspor - Fenerbahçe & Lyon - Nice & Leipzig - WolfsburgGerek yok ya insanların hakkına girmeyelim öyle bişey yapmam ben