Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,838
3,305
113
İlk çekimde belge istemedi canlıda yok bulamadim
Bets 10 grubunda yatırımla çekimleri eslestiriyorlar örnek sen 1500 çekeceksin ben 1500 yatıracağım senin ibani bana yönlendiriyorlar , düz bir rakam cekseydin 5 dkda hesaptaydi 1,5 2 k gibi ,senin çekim biraz uzayabilir

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,675
3,338
113
Bets 10 grubunda yatırımla çekimleri eslestiriyorlar örnek sen 1500 çekeceksin ben 1500 yatıracağım senin ibani bana yönlendiriyorlar , düz bir rakam cekseydin 5 dkda hesaptaydi 1,5 2 k gibi ,senin çekim biraz uzayabilir
İptal edim oylemi yapim

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,275
113
Ben gerizekalıyım açıklama bekliyorum neden böyle birşey yaptın!!!
Sinirliydim biraz özel şeyler için burda da fazla makara oluyor ya şimdi nlamzlar halden aw bende birinin durduk yere kalbini kırarım gerek yok dedm bugün forumdan uzak durayım dedim

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,456
14,512
113
Sinirliydim biraz özel şeyler için burda da fazla makara oluyor ya şimdi nlamzlar halden aw bende birinin durduk yere kalbini kırarım gerek yok dedm bugün forumdan uzak durayım dedim
En temizi olmuş bende ne zaman ban yesem 3-5 gün bir hafta aslında kendime geliyorum Forum biraz bağımlılık yapmış insanı gerçek hayattan koparıyor , neyse ben ban yiyip geliyim aklıma geldi şimdi birisine küfür edecektim 😆

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,275
113
En temizi olmuş bende ne zaman ban yesem 3-5 gün bir hafta aslında kendime geliyorum Forum biraz bağımlılık yapmış insanı gerçek hayattan koparıyor , neyse ben ban yiyip geliyim aklıma geldi şimdi birisine küfür edecektim 😆
Lan dur kskssksj ben çıkıyorum sana noluyor sjsjş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...