- 56,528
- 31,401
- 113
Ya kardeşim ms 5-1 sen rahat rahat uyu ben sana golleride söyleyim osimhen 2.5 üst no lang 1 gol bi tanede hadi senin hatrına barışa yazıyorumDün 20 saat uyumuşum ondan gs maçını izlemem lazım uyursam kalkamam
Ya kardeşim ms 5-1 sen rahat rahat uyu ben sana golleride söyleyim osimhen 2.5 üst no lang 1 gol bi tanede hadi senin hatrına barışa yazıyorumDün 20 saat uyumuşum ondan gs maçını izlemem lazım uyursam kalkamam
Önemli gibi gs benim herseyim herkes gitti o duruyo biTobe yarabbim ne gs si ne hali bünyeni uykusuzluk ile yorma bide hastalık lar türerse sende ayvayı o zaman yersin uyu senin sağlığından önemli mi la gs
2.5 üst olsun lütfen golleri kendi kalesine de atabilirYa kardeşim ms 5-1 sen rahat rahat uyu ben sana golleride söyleyim osimhen 2.5 üst no lang 1 gol bi tanede hadi senin hatrına barışa yazıyorum
Gs tek 5-6 sen yatDün 20 saat uyumuşum ondan gs maçını izlemem lazım uyursam kalkamam
Ufak girmiştim sorun yok heyecanı yettiİptal 😑
Bu gidişle sende yakında yolcu olursun gibi hayatini yaşanmaz bir seviye çıkarma lutfen uyu kendine bir baş ağrısı bile insani uyutmaz bazen bide hastalık çıkarsa sende o zaman kafanı duvardan duvara vurursun ben ne yaptım diyeÖnemli gibi gs benim herseyim herkes gitti o duruyo bi
Ben son 20 senede hazırlık maçı dahil bütün Galatasaray maçlarını izledim aga canlı olarak kacirirsam şampiyonluk gider mazallahGs tek 5-6 sen yat
Ben izlerim yerine sen uykunu alBen son 20 senede hazırlık maçı dahil bütün Galatasaray maçlarını izledim aga canlı olarak kacirirsam şampiyonluk gider mazallah
Maçtan sonra sartelleri kapatırım ben alışkınım 4-5 gün 0 uykuyla çalışmaya bile o zamanlar bünyede uyutmayan şeyler vardi ama alışkınım yaniBu gidişle sende yakında yolcu olursun gibi hayatini yaşanmaz bir seviye çıkarma lutfen uyu kendine bir baş ağrısı bile insani uyutmaz bazen bide hastalık çıkarsa sende o zaman kafanı duvardan duvara vurursun ben ne yaptım diye
Nabicaniz beni uyutup ödülleri mi bolceniz hahshssBen izlerim yerine sen uykunu al
Osimhen mi gs mi2.5 üst olsun lütfen golleri kendi kalesine de atabilir
Yok la ne ödülüNabicaniz beni uyutup ödülleri mi bolceniz hahshss
Gs tabiki soru bile değilOsimhen mi gs mi
Ooo banko juventus öncesi beceri uygulamalı bi maç olacak çat çat pat patGs tabiki soru bile değil
Icardi oynayabilir belkiOoo banko juventus öncesi beceri uygulamalı bi maç olacak çat çat pat pat
Iban atıyorum tank you holiiiiYok la ne ödülü
Daimona rica edeyim sana 1 gunluk ban atsınlar yoksa sen bayılmayana kadar uyumazsinMaçtan sonra sartelleri kapatırım ben alışkınım 4-5 gün 0 uykuyla çalışmaya bile o zamanlar bünyede uyutmayan şeyler vardi ama alışkınım yani
GS takım 4.5 basıldı kankaIban atıyorum tank you holiiii
Beni bu kadar sevmediğini bilmiyordum ahsyyDaimona rica edeyim sana 1 gunluk ban atsınlar yoksa sen bayılmayana kadar uyumazsin
Yok yok bu sefer değil hwhdsGS takım 4.5 basıldı kanka