- 40,292
- 42,863
- 113
Gizli düşmanın benim pyahaBeni bu kadar sevmediğini bilmiyordum ahsyy
Gizli düşmanın benim pyahaBeni bu kadar sevmediğini bilmiyordum ahsyy
Bu konu hakkında konuşmak istemiyorumDun kazanmadin mi sen ne oldu
İlk o gitti taha özerle beraberÖrümcek korktun mu o da gitti mi barankoglu bisi
Zaten senden basari beklemek hata idi kusura bakma puahaBu konu hakkında konuşmak istemiyorum
genelde içerde olan maçlarda kadro farketmez morel bulma maçıIcardi oynayabilir belki
Şampiyonluk havasına girdik zaten belli oluyorgenelde içerde olan maçlarda kadro farketmez morel bulma maçı
12 hafta mı ne kalmıs bsey kalmamısŞampiyonluk havasına girdik zaten belli oluyor
Ne demişler havaya girersen gs gelir çakar o misal juveye de o tarifeden olucak bonucci tedirginŞampiyonluk havasına girdik zaten belli oluyor
Amin amin parayı bulunca ilk işim gs turu geçerse basmak olucakNe demişler havaya girersen gs gelir çakar o misal juveye de o tarifeden olucak bonucci tedirgin
2 gündür 3 oran 4 oran yakalıyorum showumu bi tek burda yapıyorum djkdksks1.5 ye kombin yapip girdiği havalara bak millet 2k slottan farm yapıyor bu kadar kibirlenmiyor
Turkiye gelişmiyor neden gelişmiyor ortada çok yazık
Bugun ne yedin dost çok merak ettimNe demişler havaya girersen gs gelir çakar o misal juveye de o tarifeden olucak bonucci tedirgin
Kenan tek hatrick yapar dalgami geçiyorsunAmin amin parayı bulunca ilk işim gs turu geçerse basmak olucak
Abartma tahirim 2 kelimenin belini kıralım dedik hemen bizi turdan edicen bizi deplasmanda haşamat edebilirler bak tedirgimleştim bi anda chellini bonucci oldumAmin amin parayı bulunca ilk işim gs turu geçerse basmak olucak
He kanka heKenan tek hatrick yapar dalgami geçiyorsun
Sen yeter ki kazan show sana serbest puaah2 gündür 3 oran 4 oran yakalıyorum showumu bi tek burda yapıyorum djkdksks
Juventus yanında kenan ve mckeennieBugun ne yedin dost çok merak ettim