- 56,519
- 31,394
- 113
Kardeşiö jojokod arsanaYine üst girdiğim maç 2dk boş geçiyo ben bi iki söveyim balkondan denize doğru
Kardeşiö jojokod arsanaYine üst girdiğim maç 2dk boş geçiyo ben bi iki söveyim balkondan denize doğru
Arayıp 2dk maile kod attık söyler misin diyolar. Söylüyon çekiyonSenin ilbet ne oldu
Jojoya sokturursun şimdi dur 2 dk boş geçiyo parasız kalacamKardeşiö jojokod arsana
Attı catrix alKardeşiö jojokod arsana
Sen çektin mi diyorumArayıp 2dk maile kod attık söyler misin diyolar. Söylüyon çekiyon
Ahmet bedduamı ettin av ulan kod attığı an hem siteden attı hem içeri müşteri geldi meyse catrix atmış 5tl olmasada olurAttı catrix al
EvetSen çektin mi diyorum
Kac dakika ödendi
10 dk sürdü ya da sürmedi. İlkten reddediyo desteğe bağlanıyon reddedildi diyosun. Açıyo çekim iznini tekrar talep veriyosun ödüyo hemenKac dakika ödendi
Hangi site buKac dakika ödendi
Ilbet dun doktor konusunu acmisti sende twettersa ben katilmam demiştin o site dostHangi site bu
Geçmiş olsunO.f içerik üreticileri tutuklanmış moraller bozuk
He keşke katılsaydım da yatırımda yok o siteye uğraşnadık anlık olsun istiyoz ondanIlbet dun doktor konusunu acmisti sende twettersa ben katilmam demiştin o site dost