- 40,175
- 42,729
- 113
@Metings1905 bi sorsana mrlbaya temennimi kapadı hesabi
Yok 3 gun@Metings1905 bi sorsana mrlbaya temennimi kapadı hesabi
İyi o zaman da niye ban yedi ki o kısmını anlamadimYok 3 gun
Özel nedenler amelıyat olcakmısİyi o zaman da niye ban yedi ki o kısmını anlamadim
Kendi kendine hic bisi demedenİyi o zaman da niye ban yedi ki o kısmını anlamadim
Senlen ciddi bir olay konuşulmuyor maalsefÖzel nedenler amelıyat olcakmıs
Regl olmuştur 3 gün se önemli değil 3 gün sonra gelir yineKendi kendine hic bisi demeden
Kardesım 3 gun yok adam sebebı paradır ne olcak norelı bozukSenlen ciddi bir olay konuşulmuyor maalsef
Noreli ne la meto korece bi sıkıntımıKardesım 3 gun yok adam sebebı paradır ne olcak norelı bozuk
Cani sıkılan ban yemek istiyor moda oldu budaLa hastalıklı herifler 3 günlüğüne ban yedi bile isteye. Benle ne alakası var aaaaaaa kikikiki aaaaaa
Sevgililer günü var adam burayla uğraşmak istemediLa hastalıklı herifler 3 günlüğüne ban yedi bile isteye. Benle ne alakası var aaaaaaa kikikiki aaaaaa
La senle alakası yok o ahmetcan bitiricez plan proje tamamLa hastalıklı herifler 3 günlüğüne ban yedi bile isteye. Benle ne alakası var aaaaaaa kikikiki aaaaaa
Yeni gördüm daimon direk kapadi konuyu çok güldüm yamyamlara izin vermedi puaha@Holi44 rolll gelırse rolll yapacagım olayını gerceklestırdı 😀😀
Benim de reelde samimi olduğum bir arkadaşım vardı 15 yıl beraber takıldik 2 sene önce evlendi daha da çocuğu gormedim puahaSevgililer günü var adam burayla uğraşmak istemedi
Avrat ağır bastı demek ki 😀Benim de reelde samimi olduğum bir arkadaşım vardı 15 yıl beraber takıldik 2 sene önce evlendi daha da çocuğu gormedim puaha
Senin ilbet ne olduYine üst girdiğim maç 2dk boş geçiyo ben bi iki söveyim balkondan denize doğru