- 56,519
- 31,394
- 113
Elektrik faturası ikemaghat kağıdı adli sicil kağıdı boydan selfie ve kağıda biz bir numarayız yazılı kağıt yollamanız halinde çekiminiz tarafınıza bizzat gönderilecektirHaydaa
Elektrik faturası ikemaghat kağıdı adli sicil kağıdı boydan selfie ve kağıda biz bir numarayız yazılı kağıt yollamanız halinde çekiminiz tarafınıza bizzat gönderilecektirHaydaa
Tovbe estagfurllahŞu söylediğin bile yalan xdgdhdhhdhfhfhd
Doktor yaktın beni doktor cekim için aranma talebi olacağını neden söylemedin bana 1k yi Portekiz alt liginde depin 3.5 üstüne girdim 2 dakika geldi puahaŞu söylediğin bile yalan xdgdhdhhdhfhfhd
evet intihar girişimi vardı bugün öyle konuda@Losers kendisini banlatmış doğru mu
Ben unuttum burdan ilk çekimiHaydaa
Saka yapıyorsun@Losers kendisini banlatmış doğru mu
Malesef malesef 3 günlük dünya diyip 3 gün ban nasıl yenilir diye soruyorduSaka yapıyorsun
Yoo öyle yazmış bana Dm denSaka yapıyorsun
Banmi yedi yoksa kendisimi suresi kapadi hesabiMalesef malesef 3 günlük dünya diyip 3 gün ban nasıl yenilir diye soruyordu
@Erhan2121 baksana ahmet bile bana küfür et banlatayım demiş ahmete dikkat3 gün mü süresi
Suresiz mi kapadi hesabi neden ki ne oldu da kapatti bir sorsanaYoo öyle yazmış bana Dm den
Battı ondanSuresiz mi kapadi hesabi neden ki ne oldu da kapatti bir sorsana
Mılletı banlatan ahmetmıymıs aboo@Erhan2121 baksana ahmet bile bana küfür et banlatayım demiş ahmete dikkat
La yok 3 gün dedi doğru mu bilmem o daSuresiz mi kapadi hesabi neden ki ne oldu da kapatti bir sorsana
Ben tg yi silmiştim yeni tekrar yükledim silinmiş bende mrhba yoksa soracaktimLa yok 3 gün dedi doğru mu bilmem o da
yoksaaaa antonyedwards ahmetcansarac mıMılletı banlatan ahmetmıymıs aboo
Senin profilde quuuuuuarejjma yokmuyduBen tg yi silmiştim yeni tekrar yükledim silinmiş bende mrhba yoksa soracaktim
Ahmet begenmedi lampard yaptık bizdeSenin profilde quuuuuuarejjma yokmuydu
Ahmet neyi beğenmiş ki amartey < agbaduAhmet begenmedi lampard yaptık bizde