- 2,500
- 1,490
- 113
Benim üniversite an itibari ile 4 yıla uzadı 2 yıllık bölümü kendi imkanlarımla 4 sene yaptımBilmiyom o kadar kültür yok liseyi 2 sene sınıfta kaldıktan sonra 8 yılda açıktan zor bitirdim 😆
Benim üniversite an itibari ile 4 yıla uzadı 2 yıllık bölümü kendi imkanlarımla 4 sene yaptımBilmiyom o kadar kültür yok liseyi 2 sene sınıfta kaldıktan sonra 8 yılda açıktan zor bitirdim 😆
Eyw kardesım durumumuz olunca dm atarım ben ole burda ıban sal veya koydum su kadar dıye yazmam usulca baskası gormeden ulasırıyoum ondan heraldeMetin adamdır bakma sen buradaki çoğu kişiden iyidir sadece, ağzında var ne varsa yoksa ne birini dolandırdıgını ne de durumu varken birine yardım etmedigini görmedim![]()
Biliyorum yeni yeni kanım kaynamaya başladı takılıyorum şimdi geçen bana birşey yazdı orada çözdüm onu forumda aylardır gezerim en samimi gördüğüm birisi bile öyle birşey yazmadıMetin adamdır bakma sen buradaki çoğu kişiden iyidir sadece, ağzında var ne varsa yoksa ne birini dolandırdıgını ne de durumu varken birine yardım etmedigini görmedim![]()
Ben yazıyorum, ara beni yakışıklı. 😄😄Biliyorum yeni yeni kanım kaynamaya başladı takılıyorum şimdi geçen bana birşey yazdı orada çözdüm onu forumda aylardır gezerim en samimi gördüğüm birisi bile öyle birşey yazmadı
çok sevindim dostBiliyorum yeni yeni kanım kaynamaya başladı takılıyorum şimdi geçen bana birşey yazdı orada çözdüm onu forumda aylardır gezerim en samimi gördüğüm birisi bile öyle birşey yazmadı
Birşey olmaz geç olsun güç olmasın üniversite mezunu olmak birşeye yaramıyor zaten dayın yoksaBenim üniversite an itibari ile 4 yıla uzadı 2 yıllık bölümü kendi imkanlarımla 4 sene yaptım
Nelerim vaaaar, merak etmeeeeBirşey olmaz geç olsun güç olmasın üniversite mezunu olmak birşeye yaramıyor zaten dayın yoksa
Ne yazdım la gene yazayımBiliyorum yeni yeni kanım kaynamaya başladı takılıyorum şimdi geçen bana birşey yazdı orada çözdüm onu forumda aylardır gezerim en samimi gördüğüm birisi bile öyle birşey yazmadı
Yeter senede bir kere yazsan kafi 😆Ne yazdım la gene yazayım
Ne yazdım yenı kankam duygulandır benıYeter senede bir kere yazsan kafi 😆
1.33 burdaValla gıdıcem sımdı tahır az ıcımı rahatlatmam lazım
Yeni kankam ne la ulan metin 😆😆Ne yazdım yenı kankam duygulandır benı
13.251.33 burda
Senin en yakın gördüğüm dediğin dostun adam değil haberin olsunBiliyorum yeni yeni kanım kaynamaya başladı takılıyorum şimdi geçen bana birşey yazdı orada çözdüm onu forumda aylardır gezerim en samimi gördüğüm birisi bile öyle birşey yazmadı
Allah hidayet versinBu arada müslüman olmak için çabalayan bi dostumuz var onun içinde dua etmeyi unutmayın
@wasil hadi iyisin dua topluoz sanaAllah hidayet versin
Kanka bana bunu özelden açıkla inan Erhan ile makina hariç bir kişinin özel adresi yok kimseyle öyle görüşmem gelir burada sizle sohbet eder çıkarımSenin en yakın gördüğüm dediğin dostun adam değil haberin olsun