- 18,787
- 23,043
- 113
yok ya normalde olmaz sufle cok sıcaktı dondurma buz gibiydi ondan olabılırmuRennie al bi kutu ilk fırsatta mucizevi bi tablet mide sorununa %100 çözüm
yok ya normalde olmaz sufle cok sıcaktı dondurma buz gibiydi ondan olabılırmuRennie al bi kutu ilk fırsatta mucizevi bi tablet mide sorununa %100 çözüm
Onu almasına gerek yok ki az yemek yerse midesi de rahat eder sorun da çıkmazRennie al bi kutu ilk fırsatta mucizevi bi tablet mide sorununa %100 çözüm
Pauahha hangi metin buÖzelden kimseden para istemedim ben metin hariç hahssh
Oda toy zamanlarında kankam olur ole kokına aldın sende bana odestıkÖzelden kimseden para istemedim ben metin hariç hahssh
@sseyhan bak kankan salih ne yazmış aga beHarbi lan
Benim mide sorunlarim var on numara ilaç hep kullanıyorum genel sorun varsa dedim benOnu almasına gerek yok ki az yemek yerse midesi de rahat eder sorun da çıkmaz
Ok@sseyhan bak kankan salih ne yazmış aga be
Puhahaha@sseyhan bak kankan salih ne yazmış aga be
Ulan hatırlatma napcaz bılmıyorum hedıye olayınıHerkese iy geceler Beyler ben yatar yarın iş var ertesi gün sevgililer günü
@Losers puahahah
Yok genel sorundan bahsetmedi yemekten bahsetti iste az yürü gecer dedim de sen konuya doktor gibi giriş yaptın puahaBenim mide sorunlarim var on numara ilaç hep kullanıyorum genel sorun varsa dedim ben
1905GsmetinPauahha hangi metin bu
Bide sevgililer günü için demi para lazım olur dimi puaahHerkese iy geceler Beyler ben yatar yarın iş var ertesi gün sevgililer günü
İnanmam ölsem tekrar dirilsem yine inanmam söz konusu olamaz pauha1905Gsmetin
Hemde nasıl Allah'tan ben işim gereği özel bir pasta yaparım çiçekle ama hediye sıkıntıBide sevgililer günü için demi para lazım olur dimi puaah
Zengin derdi bunlar biz bilemeyizyok ya normalde olmaz sufle cok sıcaktı dondurma buz gibiydi ondan olabılırmu
Ama gerçek valla hwhssİnanmam ölsem tekrar dirilsem yine inanmam söz konusu olamaz pauha
Bızde derınızİnanmam ölsem tekrar dirilsem yine inanmam söz konusu olamaz pauha
Kucuk minnacık bir hediye alırsın sende puahaHemde nasıl Allah'tan ben işim gereği özel bir pasta yaparım çiçekle ama hediye sıkıntı