- 11,349
- 13,417
- 113
Çirkini öpmemişler, kendini namuslu zannetmiş.Arap yagı cok bulunca göle maya calarmıs
Çirkini öpmemişler, kendini namuslu zannetmiş.Arap yagı cok bulunca göle maya calarmıs
Yahu hafta içi ingiltere ligi var diye pp ye ingiliz futbolcu koymuşsun millet bu adam ada futbolundan anliyor sponsor olalımda bi kupon yapsın sinyali atmışsın vallahi mantıklı hareket güzel kardeşimPp yi onun için bekletiyorum maalsef porter in yerini hifi alacak gibi puaah
Tesloda mı banlı burdan kızarıp duruyoLan manyak mısınız 😅
Nasreddin hoca arapmıymışArap yagı cok bulunca göle maya calarmıs
Teklif gelmedi ama ortada kaldık puaahYahu hafta içi ingiltere ligi var diye pp ye ingiliz futbolcu koymuşsun millet bu adam ada futbolundan anliyor sponsor olalımda bi kupon yapsın sinyali atmışsın vallahi mantıklı hareket güzel kardeşim
Gece meksika ligi var patlat ordan bi tigresli gignac fotosu
Adam 45 yaşına geldi hala oynuyor aq
HayırTesloda mı banlı burdan kızarıp duruyo
Savunması iyi değil. Ne mvp ler gitti barınamadı. Nigel bile döndü panaya imza attı. İlla bi takım alır dener de max olacağı 4 5 dk lık oyuncu. Bu seneki draft çok güçlü. Çok yetenekli oyuncular geliyo. Hifiye kontrat vermez kimseNeden yapamaz aciklarmisin çok merak ettim
Banlatırsın diye korkudan yazamıyom 😆Tesloda mı banlı burdan kızarıp duruyo
Cebinden mi alıyorum diyecem de sanki sana cevap vermek gereksiz olur gibiArap yagı cok bulunca göle maya calarmıs
Cok seri oyuncu tabi saun ki fiziği nba için yeterli değil daha çok genç üstüne kata kata giderse nba yapar amaSavunması iyi değil. Ne mvp ler gitti barınamadı. Nigel bile döndü panaya imza attı. İlla bi takım alır dener de max olacağı 4 5 dk lık oyuncu. Bu seneki draft çok güçlü. Çok yetenekli oyuncular geliyo. Hifiye kontrat vermez kimse
Reşattt severım senı bılırsın 5 atar oyna kazan 7 ne ameıre stotomaıre mı oCebinden mi alıyorum diyecem de sanki sana cevap vermek gereksiz olur gibi
Wasil ne dedi uzun yazarken konuyu kaçırdıkTeklif gelmedi ama ortada kaldık puaah
Pp diyecek ken pipi dedi olur ya bebeklere ole deriz bazen metin direk sheli etiket ettiWasil ne dedi uzun yazarken konuyu kaçırdık
Sunnet edılen bsey hakkınds yazı yazdıWasil ne dedi uzun yazarken konuyu kaçırdık
Aha sende gıttın gecmıs olsunPp diyecek ken pipi dedi olur ya bebeklere ole deriz bazen metin direk sheli etiket etti
Çok çok keskin bi şutöre dönüşüp pasörlüğünü geliştirirse 10 15 dk civarı süre alan iyi bi rol oyuncusu olur. Ama euroleague de kalırsa avrupada çok başarılı olurCok seri oyuncu tabi saun ki fiziği nba için yeterli değil daha çok genç üstüne kata kata giderse nba yapar ama
399 var avitorde 84k yapıp atayım dediWasil ne dedi uzun yazarken konuyu kaçırdık
Etiketlesene göreyim seniAha sende gıttın gecmıs olsun
Yanarbeyler iyi geceler , her oynadıgınız bahsiniz tutsun
bi sorum olacak , pusulabetten tron ile virüsbetin tronuna çekim verdim , 1 saati geçerse çekim para yanar mı ? ( ufak miktar 1500 tl )