Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,930
42,687
113
Pp yi onun için bekletiyorum maalsef porter in yerini hifi alacak gibi puaah
Yahu hafta içi ingiltere ligi var diye pp ye ingiliz futbolcu koymuşsun millet bu adam ada futbolundan anliyor sponsor olalımda bi kupon yapsın sinyali atmışsın vallahi mantıklı hareket güzel kardeşim
Gece meksika ligi var patlat ordan bi tigresli gignac fotosu
Adam 45 yaşına geldi hala oynuyor aq

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,855
42,387
113
Yahu hafta içi ingiltere ligi var diye pp ye ingiliz futbolcu koymuşsun millet bu adam ada futbolundan anliyor sponsor olalımda bi kupon yapsın sinyali atmışsın vallahi mantıklı hareket güzel kardeşim
Gece meksika ligi var patlat ordan bi tigresli gignac fotosu
Adam 45 yaşına geldi hala oynuyor aq
Teklif gelmedi ama ortada kaldık puaah

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,744
14,480
113
Neden yapamaz aciklarmisin çok merak ettim
Savunması iyi değil. Ne mvp ler gitti barınamadı. Nigel bile döndü panaya imza attı. İlla bi takım alır dener de max olacağı 4 5 dk lık oyuncu. Bu seneki draft çok güçlü. Çok yetenekli oyuncular geliyo. Hifiye kontrat vermez kimse

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,855
42,387
113
Savunması iyi değil. Ne mvp ler gitti barınamadı. Nigel bile döndü panaya imza attı. İlla bi takım alır dener de max olacağı 4 5 dk lık oyuncu. Bu seneki draft çok güçlü. Çok yetenekli oyuncular geliyo. Hifiye kontrat vermez kimse
Cok seri oyuncu tabi saun ki fiziği nba için yeterli değil daha çok genç üstüne kata kata giderse nba yapar ama

Lazocan61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,372
652
113
beyler iyi geceler , her oynadıgınız bahsiniz tutsun :)
bi sorum olacak , pusulabetten tron ile virüsbetin tronuna çekim verdim , 1 saati geçerse çekim para yanar mı ? ( ufak miktar 1500 tl )

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,744
14,480
113
Cok seri oyuncu tabi saun ki fiziği nba için yeterli değil daha çok genç üstüne kata kata giderse nba yapar ama
Çok çok keskin bi şutöre dönüşüp pasörlüğünü geliştirirse 10 15 dk civarı süre alan iyi bi rol oyuncusu olur. Ama euroleague de kalırsa avrupada çok başarılı olur

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,157
30,157
113
beyler iyi geceler , her oynadıgınız bahsiniz tutsun :)
bi sorum olacak , pusulabetten tron ile virüsbetin tronuna çekim verdim , 1 saati geçerse çekim para yanar mı ? ( ufak miktar 1500 tl )
Yanar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...