- 40,292
- 42,861
- 113
Eve donerRüyasında jandjsmams
Eve donerRüyasında jandjsmams
Tebrikler
Efendilik mı kaldı soytarı yaptılar kankam 😆+1 Haylanım Slotların Efendisi
won be wonnnnnnnnnnnnn dağıtım yokmu doktor
Brezilya kadar olmasada arjantinli dostlarımızda kardeşimiz sayılırAlt ligler. Seversin sen de @Valenciennes
Sen yine birden dönersin Haylanım 😆😆Efendilik mı kaldı soytarı yaptılar kankam 😆
Acarbetten bi hatun bonus ekledi çekim yaptım ilgilendi. O günden beri yazıyo wp den. Mahcup oldum aq para yok yatırmaya da diyemiyorum cevap vermiyorum artık hiçtelefondaki manita iyiydi ama ayarlamak lazım
Hepsi 10 k paraya bakar elime geçtiği anda sahalardayım 😆🙏Sen yine birden dönersin Haylanım 😆😆
Makroyu bugün boş geçtikAlt ligler. Seversin sen de @Valenciennes
acarbetten melisayı diyosan onu hallettim ben engelle yazmaAcarbetten bi hatun bonus ekledi çekim yaptım ilgilendi. O günden beri yazıyo wp den. Mahcup oldum aq para yok yatırmaya da diyemiyorum cevap vermiyorum artık hiç
Gözüm direkt kupon tutarına kaydıda kırpmışsın kara bıyık dost
İnş Haylanım bol şansın olsunHepsi 10 k paraya bakar elime geçtiği anda sahalardayım 😆🙏
Gamze bana yazanacarbetten melisayı diyosan onu hallettim ben engelle yazma
Kodu ver jojooMakroyu bugün boş geçtik
Jojo kodu girdik bi baktım aktif bi kod daha var dünden kalmış sanırım
Banada rinabet öyle eklemişti çektim 15 gün boyunca kız sabah günaydın öğlen nasılsın akşam yatırım düşünüyor musun yazıp durdu en son İban gönder şu çektiğim parayı geri atıyım bu ne böyle dedim estağfurullah efendim dedi engelledi sende öyle yap işe yarar 😆Acarbetten bi hatun bonus ekledi çekim yaptım ilgilendi. O günden beri yazıyo wp den. Mahcup oldum aq para yok yatırmaya da diyemiyorum cevap vermiyorum artık hiç
Jojo sabah bonanza kodunu aldım 44 ödediMakroyu bugün boş geçtik
Jojo kodu girdik bi baktım aktif bi kod daha var dünden kalmış sanırım
Sonunda aw@Losers güzel haber geldi bro
Eve gelince girmiştim aktif değildirKodu ver jojoo
Ekrana sığmadı. Betvakti 1e 1 almıştım anapara kuponuGözüm direkt kupon tutarına kaydıda kırpmışsın kara bıyık dost