- 40,292
- 42,862
- 113
Jojo aktif kod varmi suan bende almadım bugünMakroyu bugün boş geçtik
Jojo kodu girdik bi baktım aktif bi kod daha var dünden kalmış sanırım
Jojo aktif kod varmi suan bende almadım bugünMakroyu bugün boş geçtik
Jojo kodu girdik bi baktım aktif bi kod daha var dünden kalmış sanırım
ÜZMEEve gelince girmiştim aktif değildir
Üstüne yemek yiyip çay içtim
Ekrana sığmadı ne demek kardeşim tövbestEkrana sığmadı. Betvakti 1e 1 almıştım anapara kuponu
artık odeme garanti ama ne zaman ödenir bilememSonunda aw
Bonbonbet mi betibon mu ne var. Karı 300 ekledi çektik 5 aydır her gün arıyor . Engelliyorum arıyor. Mail atıyor mesaj atıyor. La 1k çektik sanki 1m mi çektik sal bizi 🤣Banada rinabet öyle eklemişti çektim 15 gün boyunca kız sabah günaydın öğlen nasılsın akşam yatırım düşünüyor musun yazıp durdu en son İban gönder şu çektiğim parayı geri atıyım bu ne böyle dedim estağfurullah efendim dedi engelledi sende öyle yap işe yarar 😆
Yahu hangi site buartık odeme garanti ama ne zaman ödenir bilemem
10 hayırlısı olsun diyelim o zamanEkrana sığmadı. Betvakti 1e 1 almıştım anapara kuponu
Dikkat edersen Canınız çeker diye soğuk baklava yediğimi söylemedimEve gelince girmiştim aktif değildir
Üstüne yemek yiyip çay içtim
Ula etme eyleme bzbsbxbs 😆Bonbonbet mi betibon mu ne var. Karı 300 ekledi çektik 5 aydır her gün arıyor . Engelliyorum arıyor. Mail atıyor mesaj atıyor. La 1k çektik sanki 1m mi çektik sal bizi 🤣
510 hayırlısı olsun diyelim o zaman
vanobetYahu hangi site bu
Aloooo
GizliYahu hangi site bu
Aloooo
İlbet noldu5
Freebet patladı
Tmm. Betco mu
Mesele oyduartık odeme garanti ama ne zaman ödenir bilemem
Kardeşim o işe ahmet bakıyorJojo aktif kod varmi suan bende almadım bugün
EvetTmm. Betco mu
Eklendi çektim benİlbet noldu
Forumdq cekim gelmeden site ismi belirtmek risk teşkil ediyor dost burda ne elemanlar var direk siteye girip bakiyeyi eritiyorYahu hangi site bu
Aloooo