- 8,185
- 8,006
- 113
Bunu asla denemem sizde denemeyin5 i 10 yap tek mac yüzde 50 sansin var
Min çekime ulaşıp çekmek en mantıklısı
Bunu asla denemem sizde denemeyin5 i 10 yap tek mac yüzde 50 sansin var
Yarımdur oO zaman yarım kilosudur
Üstünde 600 yazıyordu
Ne bu hangisiBunu asla denemem sizde denemeyin
Cekim verdin o zaman simdi zink bekleyelim senden o zaman puhaaBunu asla denemem sizde denemeyin
la kanka 5k at gece 5k pragmatic ekliyo sponsor site tanıdık arkadaş daha once ıslemlerım oldu. ben 10 yapıp cekeyım derken 125 yaptım yanlıslıkla. sımdı de beklıyozParan mı kaldı yine kanka etmeyin vanobet falan nedir canını yiyim bilmeyen adamda değilsin
Yav he heevalla bak. mackolikbetin yan sanayisi mackolik dolandırıcı cıktı buda yan sanayi her an tokatlayabilir cokta guvenemiyom hatuna
3 liraya neden dokunmamışlar acil cvpHesapta 19 lira var 16sı blokeli
BetvaktiNe bu hangisi
Kenarda güveneceğin kadar para yoksa yapılmazBunu asla denemem sizde denemeyin
Ordan ben kefilimYav he hee
Dünkü oyuncu musun ordan oynıcan xcdf
Biz evi otel gibi kullanıyoruz ye iç yatYarımdur o
Hiçbir fikrim yok bloke 2 gün önce koyulmuş demek 16 vardı o ara hepsine koymuş blokeyi. Fikrim varmış amk3 liraya neden dokunmamışlar acil cvp
E öyle olmaz mı zaten şans hep böyle bktan sitelerde döner umarım öderler yav 125 bin deli para kullanıcı için duydum sanki ismini eski bir site ama piyasada kullanıcısı yok muhtemelen yatırım almayı bekliyorlar iki fa SMS doğrulama ne varsa hepsini aç kankala kanka 5k at gece 5k pragmatic ekliyo sponsor site tanıdık arkadaş daha once ıslemlerım oldu. ben 10 yapıp cekeyım derken 125 yaptım yanlıslıkla. sımdı de beklıyoz
19 çorumHiçbir fikrim yok bloke 2 gün önce koyulmuş demek 16 vardı o ara hepsine koymuş blokeyi. Fikrim varmış amk
BetvaktiNe bu hangisi
Noldu orda anlamadımBetvakti
Son Kurşun ile
Senle ahmette son kursun bitmiyor awBetvakti
Son Kurşun ile
Doctore ye otobeti yap dedik betvaktini yapmış çabuk çabuk. HelalBetvakti
Son Kurşun ile
Hadi kardeşim çevir şu freespinleri de max al artık. Lafa tuttun bizi19 çorum
Blokeyi korum
Oto altyapı benlik değil. 50 kere denesem olmaz gibiDoctore ye otobeti yap dedik betvaktini yapmış çabuk çabuk. Helal