- 40,071
- 42,590
- 113
Net site adami puhaaOto mu kaldı bitirdin bitirdin bizi be 🤣🤣
Net site adami puhaaOto mu kaldı bitirdin bitirdin bizi be 🤣🤣
Hiçbir siteden no bonus olmadım çok şükür.Senin olmak zorunda değil
3 kişilik yer var ya ben dün peş peşe yaptım. Ritim yakalayınca oluyor. 3.15 3.60 4.90 yakaladımOto mu kaldı bitirdin bitirdin bizi be 🤣🤣
Çünkü oynucak param yoktu sonu bole degilmi hocam puhaaHiçbir siteden no bonus olmadım çok şükür.
Beni hiç çekim yapamadığım site nb yaptı. Biri de hesap kapattı xcddHiçbir siteden no bonus olmadım çok şükür.
Kahinmisin nesin nasıl bildin dostÇünkü oynucak param yoktu sonu bole degilmi hocam puhaa
Devam devamEfes 6 4
Sende herhal potansiyel hissetmisler bu adam kazanırsa bizi duman eder is isten geçmeden direk nb puhaaBeni hiç çekim yapamadığım site nb yaptı. Biri de hesap kapattı xcdd
Ocağını söndürmek istememisler hocam. Bu adam çekim yapamıyor yazık günahtır diyerekten kapatmışlardir ehli sünnet adamlarBeni hiç çekim yapamadığım site nb yaptı. Biri de hesap kapattı xcdd
Saplaaaaaa
Kötüler kahin olmaz dost bizi kötü bilen insanlar var forumda şey diyelim salladı tuttu diyelim puhaaKahinmisin nesin nasıl bildin dost
Geliyoruz
Roketbet olması lazım. 0 çekim hesabı kapattılarSende herhal potansiyel hissetmisler bu adam kazanırsa bizi duman eder is isten geçmeden direk nb puhaa
Devam devam. COMOLOKKO
Allah iyiliğini versin para yokken bile yuzumuz tebessüm etti sayende puhaaRoketbet olması lazım. 0 çekim hesabı kapattılar
Bana da bi etiket atsana dost çok canım çekti