- 11,349
- 13,417
- 113
ulan bu kadar kenarda köşede olan betco şu bu sitelere ve kampanyalara nasıl bu kadar hakimsin helal valla heryerdesinOldu. Geçen betmarino açtı böyle berabere bitti
Herkese spin ekledi
İlbet eklemez ama
ulan bu kadar kenarda köşede olan betco şu bu sitelere ve kampanyalara nasıl bu kadar hakimsin helal valla heryerdesinOldu. Geçen betmarino açtı böyle berabere bitti
Herkese spin ekledi
İlbet eklemez ama
bonussuz da nasıl yapcaz kuponBugün açması için hiçbir sebep yok şl yok tzk yok haftasonu değil
Herkes bitik yada sevenimiz kalmadı 3.secenek yok canlari sagolsun500 lira lazım sana cekim için olan varsa yardımcı olsun sana ee senide bos gecmesinler bir zahmet
Roketbonussuz da nasıl yapcaz kupon
Öldüler belkideHerkes bitik yada sevenimiz kalmadı 3.secenek yok canlari sagolsun![]()
Sapla4 3 efes
100 150 cekim bekleyen biri vardı o arkadaş yardımcı olsaydı sanaHerkes bitik yada sevenimiz kalmadı 3.secenek yok canlari sagolsun![]()
Ders almam lazımÖldüler belkide
Koskoca makina var burda ya sıkmıyo mu 500Herkes bitik yada sevenimiz kalmadı 3.secenek yok canlari sagolsun![]()
Özel ders verilir saati 1250₺Ders almam lazım
Yok aga bana borcu olandan bile istemiyorum başkasından istemeye hacet yok100 150 cekim bekleyen biri vardı o arkadaş yardımcı olsaydı sana
İstesem sıkar da istemedimKoskoca makina var burda ya sıkmıyo mu 500
Borcu olan kim var söyle ben isteyimYok aga bana borcu olandan bile istemiyorum başkasından istemeye hacet yok![]()
Sen mi dersi verecen puhaaa rahmetli ege sapsap tekaleli puhqaÖzel ders verilir saati 1250₺
Gerek yok burdan değil zatenBorcu olan kim var söyle ben isteyim
Iste demedim ki parasi olan yardımcı olsun dedim dostYok aga bana borcu olandan bile istemiyorum başkasından istemeye hacet yok![]()
Kardeşim dur ticaret yapıyoruz 😅Sen mi dersi verecen puhaaa rahmetli ege sapsap tekaleli puhqa
Memleketin 4 tarafından tahsil ederizGerek yok burdan değil zaten![]()