- 15,979
- 14,687
- 113
Bana bisi olmaz eksiltmezde cogaltmazda bunlar beniMemleketin 4 tarafından tahsil ederiz
Bana bisi olmaz eksiltmezde cogaltmazda bunlar beniMemleketin 4 tarafından tahsil ederiz
Ben neyim ki. 3 5 siteye katılıyorumulan bu kadar kenarda köşede olan betco şu bu sitelere ve kampanyalara nasıl bu kadar hakimsin helal valla heryerdesin
nbu
Mis gibi kura iste uluslar ligi de normal hazırlık maçlarından farki yok zaten hiç değilse guzel takımlar gelmisFransa italya belçika Türkiye. Uluslar ligi grubumuz. Kim çekti kurayı abdullah öcalan mı çekti netenyahu mu çekti
Bol şans doctore
Evet en iyilerle oynamak daha iyidir ben makarasındayım zaten beğendim kurayıMis gibi kura iste uluslar ligi de normal hazırlık maçlarından farki yok zaten hiç değilse guzel takımlar gelmis
Senin olmak zorunda değil
Eyvallah kanka. 2. gole yetişemedim para hesaba geçene kadar gol olduBol şans doctore
Bu kadar son kurşunu araplara verselerdi abd ye toprakları kaptırmazlardı savaşa savaşa savunurlardı
Aslında güzel maçlar yakalıyosun çekim yaparsan bitmeden otobeti bi daha dene benceEyvallah kanka. 2. gole yetişemedim para hesaba geçene kadar gol oldu
Fransa zor italya ve belcikayi Türkiye kendi evinde yener güzel maclar olur ama zaten güzel bir milli takımımız var forvete de semih olursa tadından yenmez puhaaEvet en iyilerle oynamak daha iyidir ben makarasındayım zaten beğendim kurayı
Semih avrupada kalırsa olur. Türkiyeye dönerse işi zorFransa zor italya ve belcikayi Türkiye kendi evinde yener güzel maclar olur ama zaten güzel bir milli takımımız var forvete de semih olursa tadından yenmez puhaa
tokatlanalım diyosun yaneSenin olmak zorunda değil
0 çeker averaj takimi olir turkıyeFransa zor italya ve belcikayi Türkiye kendi evinde yener güzel maclar olur ama zaten güzel bir milli takımımız var forvete de semih olursa tadından yenmez puhaa
Gelmez bence turkiyeye suan oynadığı takim da 1 2 sene oynasin daha büyük takımlara gider daha çok gençSemih avrupada kalırsa olur. Türkiyeye dönerse işi zor
Oto mu kaldı bitirdin bitirdin bizi be 🤣🤣Aslında güzel maçlar yakalıyosun çekim yaparsan bitmeden otobeti bi daha dene bence
Futbol bilgi 0 masallah puhaa0 çeker averaj takimi olir turkıye