- 30,230
- 30,235
- 113
PuahhhhhDemo ya kadar elimiz titredi demo diyince rahatladık
PuahhhhhDemo ya kadar elimiz titredi demo diyince rahatladık
😎Ulan Egt digital Allah senin belanı versin 10k bakiyeyi 100 100 betten çevirdim bir kere bile 10 binin üzerine çıkmadın demo da bile böyle ise gerçek parayla ne olur Allah bilir
Kusura bakma 170k alamadık alsak yeğen derdim ama 😅
Kolay yöntem bulmuşsun puahaEskiden öyleydi tabi maaş a dokunmuyorduk şimdi maaşa dokunmadan yok oluyor
100 bet degil 500 den cevırmen lazımKusura bakma 170k alamadık alsak yeğen derdim ama 😅
500 lira lazım sana cekim için olan varsa yardımcı olsun sana ee senide bos gecmesinler bir zahmet500 tl lazım çekim için varmi dişe dokunur bonus
@cemsin olsaydı hemen ateşlerdi500 lira lazım sana cekim için olan varsa yardımcı olsun sana ee senide bos gecmesinler bir zahmet
Kalbimizde yaşıyor@cemsin olsaydı hemen ateşlerdi
Aynen ateşlerdi 3 ay boyunca attığı paranın peşine düşerdi puaha@cemsin olsaydı hemen ateşlerdi
Haydi goAnadolu efes maçı başlıyor. Ya losers olarak ayağa kalkarız ya da paket oluruz. Başarılar efes
Ve Aleyna aleyküm selamSelamlar
SelamSelamlar
Ben bu takımları aldım ama yarın yüklenecek herhalde yarın Yüklensin şifreleri vereyimfde sen oyna
Evet ertesi gün veriyor. Dm den atarsın ben yarın oynarım atarım buraya da kuponlarıBen bu takımları aldım ama yarın yüklenecek herhalde yarın Yüklensin şifreleri vereyimfde sen oyna
TammdırEvet ertesi gün veriyor. Dm den atarsın ben yarın oynarım atarım buraya da kuponları
Hayırsohobet açarmı bugün %77 fb
niye