- 8,134
- 7,855
- 113
Site neresihala ayni
Site neresihala ayni
Batti diye yorumladim ben bu fatura borcunu bazen ödemeye unutuyorum rakam komik diye puahaDaha 11 gün var şimdiden yazıyo yüzsüzler
Sende öde de adamları süründürme 🤣Bu turkcell battimi bugün 11 defa aynı mesajı gönderiyorlar puaha
250 paket ücreti 10gb 27 kusurat vergi paycelden nakit cekim yapmadığım zaman faturam bu kafar geliyor dost277tl ne la banada atıyordu daha atamıyor niyemi kapandı
Turkcell de sınırsız hat ücreti ne kadar250 paket ücreti 10gb 27 kusurat vergi paycelden nakit cekim yapmadığım zaman faturam bu kafar geliyor dost
Etkinliğe katıldık efes 3luk atarsa öderiz ins puqhqSende öde de adamları süründürme 🤣
Gene iyi la benim paket 1k paycel hariç250 paket ücreti 10gb 27 kusurat vergi paycelden nakit cekim yapmadığım zaman faturam bu kafar geliyor dost
Valla bilmiyorum hiç sinirsiz kullanmadim ahmet te sor o biliyor kesin turkcel de bile 30k borcu var adamin işin uzmanı o puahaTurkcell de sınırsız hat ücreti ne kadar
Sınırsız yok galiba baktım şimdi sitedenTurkcell de sınırsız hat ücreti ne kadar
Benim paket 700 liraydı yilim bitti baktım paketlere 10 gb 250 lira zaten genelde wifi kullanıyorum yetiyor bana diye bu paketi aldım paycel den nakit cekim yapmıyorum artık kolay kolayGene iyi la benim paket 1k paycel hariç
Zor zor yap bariBenim paket 700 liraydı yilim bitti baktım paketlere 10 gb 250 lira zaten genelde wifi kullanıyorum yetiyor bana diye bu paketi aldım paycel den nakit cekim yapmıyorum artık kolay kolay
Kanka benimde iş yerinden wifi var evde var ben salağım arada mıbilde açık kalıyor diye 90gb mı ne öyle bişeydı veya 60Benim paket 700 liraydı yilim bitti baktım paketlere 10 gb 250 lira zaten genelde wifi kullanıyorum yetiyor bana diye bu paketi aldım paycel den nakit cekim yapmıyorum artık kolay kolay
Düşman puaahZor zor yap bari
Demekki sende para çok göze gelmiyordur baska açıklaması olamaz puahaKanka benimde iş yerinden wifi var evde var ben salağım arada mıbilde açık kalıyor diye 90gb mı ne öyle bişeydı veya 60
Eskiden öyleydi tabi maaş a dokunmuyorduk şimdi maaşa dokunmadan yok oluyorDemekki sende para çok göze gelmiyordur baska açıklaması olamaz puaha
Demo ya kadar elimiz titredi demo diyince rahatladıkUlan Egt digital Allah senin belanı versin 10k bakiyeyi 100 100 betten çevirdim bir kere bile 10 binin üzerine çıkmadın demo da bile böyle ise gerçek parayla ne olur Allah bilir