- 30,159
- 30,159
- 113
MaalesefHayat çok acımasız aw hahshs
MaalesefHayat çok acımasız aw hahshs
4 yıl olmuş 4yıl önce çok iyi paraydı beAnılar
Promosyonlarda ya da ana sayfada üstte çıkıyoTakım yeri nerde
İşin kötüsü çekmedim. Kaybettim4 yıl olmuş 4yıl önce çok iyi paraydı be
Millet uzaya çıktı biz hala murat gilin damından atlayamadikİnsanlar ne icatlar yapıyor geleceğe yönelik bizimkilerde tavuk dürümün sosunun mucidi benim diye böbürleniyorlar delirmelik
Papaz eriğini imam eriğine çeviren aletİnsanlar ne icatlar yapıyor geleceğe yönelik bizimkilerde tavuk dürümün sosunun mucidi benim diye böbürleniyorlar delirmelik
Makroya katılmam lazım acil taktikPapaz eriğini imam eriğine çeviren alet
Ben de katılmak istiyorum. Kuzen 1.5 arsenale basacak yasaldan. Dedim böyle böye etkinlik var onu deneyek. Diyo o zaman haftasonu bültende yaparız. Haftasonu o konuda 300 kupon olur aq. Dedim sen bas nesineden boşverMakroya katılmam lazım acil taktik
Ya çalişiyorum istemsiz aklıma ıspartadan ali geldi bastım kahkahayıBen de katılmak istiyorum. Kuzen 1.5 arsenale basacak yasaldan. Dedim böyle böye etkinlik var onu deneyek. Diyo o zaman haftasonu bültende yaparız. Haftasonu o konuda 300 kupon olur aq. Dedim sen bas nesineden boşver
Ne izlerdim bunları zamanında huzur içinde uyusun reisYa çalişiyorum istemsiz aklıma ıspartadan ali geldi bastım kahkahayı
bunlar ödeme falan yapmayacak belli olduYakışır
Saçmlamabunlar ödeme falan yapmayacak belli oldu
2 saat oldu hala beklemeye bile alınmadı sence ödenir miSaçmlama
Yüksek miktar birwz geciksin silecek olan şimdiye beklemez2 saat oldu hala beklemeye bile alınmadı sence ödenir mibirkaç saat sonra yine iptal edip farklı yontem ver dıyecekler
Hangi siteydibunlar ödeme falan yapmayacak belli oldu