- 56,517
- 31,393
- 113
Yaratıldı icat edildiKötü sözleri hakeden insanlar var ama kötü sözler onları haketmek için ne yaptı
Yaratıldı icat edildiKötü sözleri hakeden insanlar var ama kötü sözler onları haketmek için ne yaptı
Sen de yeni hesap açıp mı geldin kralKüfür ettim banladılar, sen ne ağzı bozuksun dediler nabeeeer
Teşekkür ederim adamsın bu gönül bu zor zamanda yapılan iyiliğin altında kalmaz makinam kesene bereket gardaşım 🙏hesabına bak
Yooook be arkadaş için diyorum.Sen de yeni hesap açıp mı geldin kral
JgijtjcijdhdhSen de yeni hesap açıp mı geldin kral
bro sanki gallipolli gibi bi hesap vardı geçen sene forumda. sen mısın yoksaKüfür ettim banladılar, sen ne ağzı bozuksun dediler nabeeeer
Yooooooookbro sanki gallipolli gibi bi hesap vardı geçen sene forumda. sen mısın yoksa
Bende hatırlıyorum aynen vardı sankibro sanki gallipolli gibi bi hesap vardı geçen sene forumda. sen mısın yoksa
He tek l ileymiş @GallipoliYooooooook
panky büyük oynadı tecrübeli top lane51.5 üst girdim 42de bitti. 4 dk daha oynansa üst olurmuş ucu ucuna kaçırdık
Thaldrinciydim benpanky büyük oynadı tecrübeli top lane
fenerde oynadı diye hatırlıyorum onu. ben pek sevmiyorim oyun tarzı cok ofansıfThaldrinciydim ben
Bjk de parladı sonra fb takım kurulunca aldı. Hecarimi iyi oynardı reisfenerde oynadı diye hatırlıyorum onu. ben pek sevmiyorim oyun tarzı cok ofansıf
Baktım yokhesabına bak
113 kadar iyi bir jungle değildi ama yaş farkı çok yüksek tabiBjk de parladı sonra fb takım kurulunca aldı. Hecarimi iyi oynardı reis
Alfa yüzde 40 yatırım bonusu falan birşeyler zirvaladi WhatsApptan slota düşersen haber ver113 kadar iyi bir jungle değildi ama yaş farkı çok yüksek tabi
113 kim diye baktım 04lü bebeymiş djkdlsls ben takip etmiyorum bayaadır jenerasyonu kaçırdım komple113 kadar iyi bir jungle değildi ama yaş farkı çok yüksek tabi