- 23,830
- 14,596
- 113
Doğru önce 750 ye hemen ertesi gün 500e düşürdü kappelerUla herkws diyor ya joker 1e1 kalkmış 500e500 olmuş diyorlar ahmedim doğrumu
Doğru önce 750 ye hemen ertesi gün 500e düşürdü kappelerUla herkws diyor ya joker 1e1 kalkmış 500e500 olmuş diyorlar ahmedim doğrumu
Son bi kere alamadan değiştirmeseydilerDoğru önce 750 ye hemen ertesi gün 500e düşürdü kappeler
Sonbahar daha iyi 500e 500 o da. 2 maç oynuyosunSon bi kere alamadan değiştirmeseydiler
Erken gönderdimNiye yorumu değiştirdin
OkErken gönderdim
Param olsa jokerin daha solundan geçmem belki sağına bakarımSonbahar daha iyi 500e 500 o da. 2 maç oynuyosun
Freebete aldanıp paraları çar çur ediyoruz bi de rezalet altyapı. Bizi bunlara muhtaç edenler utansın ( aynada kendime karşı konuşuyorum )Param olsa jokerin daha solundan geçmem belki sağına bakarım
Aynadaki olan haklıdır dinleyen her zaman haklıFreebete aldanıp paraları çar çur ediyoruz bi de rezalet altyapı. Bizi bunlara muhtaç edenler utansın ( aynada kendime karşı konuşuyorum )
Yan char acacam onla kıl olduklarima karabasan olacamBanlanıp yeni hesapla geliyo adam. Herkesle samimi herşeye hakim. Bari tanımıyo gibi yap bi kaç gün
hemşo haftasonu fener macına gidecenmiBanlanıp yeni hesapla geliyo adam. Herkesle samimi herşeye hakim. Bari tanımıyo gibi yap bi kaç gün
Vip davet edilirsem giderimhemşo haftasonu fener macına gidecenmi
ertuğrul başkan aramadı mı seniVip davet edilirsem giderim
Senin kaybetmeni istemiyor siteYıl 2030 oldu site güncelliyolar hala kentsel dönüşüme mi girdin kardeşiim
Aşırı modum düşük heran banlanabilirimSenin kaybetmeni istemiyor site