- 18,778
- 22,990
- 113
sende durumlar nasıl testoEn temizi sevindim güzel olmuş 🙏
sende durumlar nasıl testoEn temizi sevindim güzel olmuş 🙏
Bitiğim kanka ben 1 haftadır site adı dahi yazmadım Google a markete deftere yazdırıyorum habire herşeyisende durumlar nasıl testo
senin durumlar iyidi nası oldu öyle hiç atmadın mı kenaraBitiğim kanka ben 1 haftadır site adı dahi yazmadım Google a markete deftere yazdırıyorum habire herşeyi
Yok kanka hepsi hesapta duruyordu bugün cekiyim yarın cekiyim derken sabaha baktım sıfırlandık.senin durumlar iyidi nası oldu öyle hiç atmadın mı kenara
Canın sağolsun gülüm la düşünmen yeter adamsın gelsinde tek işimiz ibana kalsınattıgım kupon gelırse iban at telegramdan
Hep Metin g. YuzundenYok kanka hepsi hesapta duruyordu bugün cekiyim yarın cekiyim derken sabaha baktım sıfırlandık.
bende cok guzel ilerliyordum ne güzel altına yatırım yaptık kenara 24k hesapta 20 de nakıt vardı son 3-5 k bir şey kaldı 2 günde 30 40 verdık geri 1 tane kupon gelmez mı slot oynasam belki bir şeyler alırdım yine en cok buna uzuldumCanın sağolsun gülüm la düşünmen yeter adamsın gelsinde tek işimiz ibana kalsın
Ona en son ödül attım sonra ne olduysa Dünyam terse döndü valla haklısınHep Metin g. Yuzunden
Diom sana uğursuz o😂😂Ona en son ödül attım sonra ne olduysa Dünyam terse döndü valla haklısın
Kankam en azından almışsın birşeyler gideni düşünme kafayı yersin boşver ben ne yapayım aptal gibi 400 bin verdim üstüne son 10 k vardı tekrar 150 lere çıktım bu sefer dedim dikkatli ol coşma imlek imlek kasa yaptım ayağım kapıdan çıktı git bankaya çek dedim bir gün daha katlayım dedim 10 k attım ufaktan oynayım dedim sonra 10 k 20 k derken 2 saat sonra baktım yemin ederim 20₺ kalmış hesapta. 1 haftadır daha kendime gelemedimbende cok guzel ilerliyordum ne güzel altına yatırım yaptık kenara 24k hesapta 20 de nakıt vardı son 3-5 k bir şey kaldı 2 günde 30 40 verdık geri 1 tane kupon gelmez mı slot oynasam belki bir şeyler alırdım yine en cok buna uzuldum
Aleyküm selam
araba alacam bi 100 200 daha denk getırırsem. acil slota dönmem lazım 20 30 kasa ile böyle 2 3 k lık kuponlarla 3 verip 5 almayla bizim iş olmaz sende iyi kazanc saglamıssın da gec kalmıssın 1 gün değil 1 saat bile farkediyor yakıcan sigarayı gidicen kuyumcuya başka çare yok hesapta para durmazKankam en azından almışsın birşeyler gideni düşünme kafayı yersin boşver ben ne yapayım aptal gibi 400 bin verdim üstüne son 10 k vardı tekrar 150 lere çıktım bu sefer dedim dikkatli ol coşma imlek imlek kasa yaptım ayağım kapıdan çıktı git bankaya çek dedim bir gün daha katlayım dedim 10 k attım ufaktan oynayım dedim sonra 10 k 20 k derken 2 saat sonra baktım yemin ederim 20₺ kalmış hesapta. 1 haftadır daha kendime gelemedim
Bende senin gibiydim kuyumcu gitmesem bile çeker kenara koyar yerdim yada ihtiyacımı alırdım sonra ne olduysa bu yılbaşından sonra birden bir güç engel olmuş gibi bankaya gidemedim, la vallahi kafayı yersin aynen Spor falan boş işler 3 at 10 başı bekle 5 at 10 bin olsun bize gelmez biz slotçuyuz ama sen akıllılık yapmışsın bugün kaybetsen bile arkanı sağlama almışsın, al bir araba ufakta olsa ayağını yerden kessin inan ki biz fakir insanlarız bu paraları kaybetme lüksümüz yok oyunlardan zar zor aldığımızı geri veriyoruz adamlar milyoner 5 bin kaybetsen oturup ağlıyor bizim ne haddimize işte ama oldu bir kere buda bana ders olsun.araba alacam bi 100 200 daha denk getırırsem. acil slota dönmem lazım 20 30 kasa ile böyle 2 3 k lık kuponlarla 3 verip 5 almayla bizim iş olmaz sende iyi kazanc saglamıssın da gec kalmıssın 1 gün değil 1 saat bile farkediyor yakıcan sigarayı gidicen kuyumcuya başka çare yok hesapta para durmaz
makina en son vurduğun parayı kaybetmedin dimi dostumaraba alacam bi 100 200 daha denk getırırsem. acil slota dönmem lazım 20 30 kasa ile böyle 2 3 k lık kuponlarla 3 verip 5 almayla bizim iş olmaz sende iyi kazanc saglamıssın da gec kalmıssın 1 gün değil 1 saat bile farkediyor yakıcan sigarayı gidicen kuyumcuya başka çare yok hesapta para durmaz
yolun bahtın açık olsun dost umarım mislisini kazanırsın en kısa süredeBende senin gibiydim kuyumcu gitmesem bile çeker kenara koyar yerdim yada ihtiyacımı alırdım sonra ne olduysa bu yılbaşından sonra birden bir güç engel olmuş gibi bankaya gidemedim, la vallahi kafayı yersin aynen Spor falan boş işler 3 at 10 başı bekle 5 at 10 bin olsun bize gelmez biz slotçuyuz ama sen akıllılık yapmışsın bugün kaybetsen bile arkanı sağlama almışsın, al bir araba ufakta olsa ayağını yerden kessin inan ki biz fakir insanlarız bu paraları kaybetme lüksümüz yok oyunlardan zar zor aldığımızı geri veriyoruz adamlar milyoner 5 bin kaybetsen oturup ağlıyor bizim ne haddimize işte ama oldu bir kere buda bana ders olsun.
nomakina en son vurduğun parayı kaybetmedin dimi dostum