- 23,818
- 14,586
- 113
200ü 2500 yap 500 yatır 1 çek. 500 yatırılmıyodu retroya en son
1k bile yatırılmıyor 3 yatırıyorum ben min200ü 2500 yap 500 yatır 1 çek. 500 yatırılmıyodu retroya en son
Bonanza 1000 e giriyon 200 tl den alım yapıyon 1000x i oturtuyon parayı çekiyon sonrasını anlatcam benseyhan bey 500ü slotta nasıl 5k yapacağız şartları okumadan katıldık
Hani sayıya oynuyodunla beyler kavga olmuş herhalde charlotte yada detroit kesin yenemez bugun hangisi yener sizce acil yazın
La az önce kaybettim retroyuListe iletildi demiş ekleme yok 15 kişi katılmış zaten aq onu bile eklemedi
limit var oynatmıyor ki 2 maç hazırda charlotte yener mi desek det mı desek yoksa gidip new yorka mı yener desek şaştım puahahahaHani sayıya oynuyodun
TmmBonanza 1000 e giriyon 200 tl den alım yapıyon 1000x i oturtuyon parayı çekiyon sonrasını anlatcam ben
Yazı tura at tam öyle maçlar.ne desem tersi çıkar. İstersen söyleyeyim tersini oynalimit var oynatmıyor ki 2 maç hazırda charlotte yener mi desek det mı desek yoksa gidip new yorka mı yener desek şaştım puahahaha
@Metings1905 şu arkadaşın ban yemesini sağla, namını duyduk sana bulaşan ban yiyomuş
Eklememiş bana o zaman son işlem etkinlik diye shhdjskakLa az önce kaybettim retroyu
Düzelemiyoruz ahmetimEklememiş bana o zaman son işlem etkinlik diye shhdjskak
Bol şans kanka slota düşmedin inşallah kasa iyiydi en sonembiidin olmadıgı kesinleşmiş new yorka basıldı wash umarım 110 görür o da ayrı sıkıntı
Ekli dosyayı görüntüle 930486
Sen banlanmamış mıydınBol şans kanka slota düşmedin inşallah kasa iyiydi en son
Bol şans gelirse burdan yürürsünembiidin olmadıgı kesinleşmiş new yorka basıldı wash umarım 110 görür o da ayrı sıkıntı
Ekli dosyayı görüntüle 930486
Yanlış anlaşılma olmuş düzeltildi ben birşey yazmadım ki 😆Sen banlanmamış mıydın
yok 280k altına bağış yaptık artık 3 binlik kupona bile elimiz titriyor puahahahBol şans kanka slota düşmedin inşallah kasa iyiydi en son
En temizi sevindim güzel olmuş 🙏yok 280k altına bağış yaptık artık 3 binlik kupona bile elimiz titriyor puahahah