- 41,931
- 42,688
- 113
Atamaz maç bittiVilla 2 yi atar mı
Atamaz maç bittiVilla 2 yi atar mı
Sure kalmamış belki kontra ataktanVilla 2 yi atar mı
Zaten 1 2 sayiylan kaçan paraların haddi hesabi yok dost gecmis olsunBahcesehirin anasına avradına sövüyorum 2 saattir üç sayıyla 8k gitti
Bi kuponda plig bütün maçlara corner üst aldım hepsi geldi city 8 de bıraktıSure kalmamış belki kontra ataktan
2 3 mactan fazla çoklu kombin yapma illa birinden patlıyor dostBi kuponda plig bütün maçlara corner üst aldım hepsi geldi city 8 de bıraktı
Buda gitti2 3 mactan fazla çoklu kombin yapma illa birinden patlıyor dost
Mesai kaçtaBu makro etkinliğinde maç önü almak mantıksız
Canlıdan asılmak gerek
1deMesai kaçta
Bi ara kayboldun sankiBugun bir kez daha bazi şeylere sahit oldum parasi olmayan insanlar bu konuyu çok kullanıyor terim saolsun kupon parasi atmıştı yukseldim biraz ama konudan hiç çıkmadım para para para
Sürekli gece gündüz burdayım param olsada olmasada ( param yok )Bugun bir kez daha bazi şeylere sahit oldum parasi olmayan insanlar bu konuyu çok kullanıyor terim saolsun kupon parasi atmıştı yukseldim biraz ama konudan hiç çıkmadım para para para
35 de 3.5 üst verdim 3 oldu 40 da maç öyle bitti, 1.4 orandan 32 k gitti, 2. Yarı cinnet geçirdim maçı izlerkenBi kuponda plig bütün maçlara corner üst aldım hepsi geldi city 8 de bıraktı
Daha dün mü neydi 132 beklediğüm maç son çeyrek barem 150 ye dayandı 7 dakikada 4 sayı çıktı kaybettim35 de 3.5 üst verdim 3 oldu 40 da maç öyle bitti, 1.4 orandan 32 k gitti, 2. Yarı cinnet geçirdim maçı izlerken
Liver kg olmadı üçüncüsünHayatta gördüğünüz en şanssız insan benimdir gündüz 1. Ydim etk bitime 1 saat kala liste dışı kaldım şaka gibi
Şaka gibi olaylarDaha dün mü neydi 132 beklediğüm maç son çeyrek barem 150 ye dayandı 7 dakikada 4 sayı çıktı kaybettim
Olur olur merak etme aşırı tadım kaçtı bu kumardan artık city 2 corner çıksa 20 k olcak olmuyo villa 2. golğ atsa 10 gelcek gelmiyo hep tek gol tek sayı yıldım bıktım artıkLiver kg olmadı üçüncüsün