- 41,928
- 42,683
- 113
3 maçada ilk yarı girsek alıyorduk hepsinde 100 çıktıNeptunas kötü gitti baktım şimdi kuponlara da
3 maçada ilk yarı girsek alıyorduk hepsinde 100 çıktıNeptunas kötü gitti baktım şimdi kuponlara da
Hepside üstlük imiş birde3 maçada ilk yarı girsek alıyorduk hepsinde 100 çıktı
Tommy beddua etti kesinHepside üstlük imiş birde
5 kusur var zaten Tommynin önündeTommy beddua etti kesin
5-6 atar gibi. Ama çok adam kaçırıyorlar belki görürlerCity sarı kart görür mü
Aleyküm selamSelamın Aleyküm.
Denk geldim herifler freni patlamış kamyon gibi baskı kurdu az daha süre olsa 2-4 olucsktı vallaİlk yarı crystal palace kazanır son maçtı olana bak aw ya gel de delirme 40ta 2_0 önde olan takım 5 dakkada 3 gol yedi ligin en kotu takımından
harbımı. eger bu sekilde yatsaydım iphone 16 proma elveda der masaya vura vura kırar 100k zarara girerdimİlk yarı crystal palace kazanır son maçtı olana bak aw ya gel de delirme 40ta 2_0 önde olan takım 5 dakkada 3 gol yedi ligin en kotu takımından
Gecmis olsun dost bu durum ancak senin başına gelirdiİlk yarı crystal palace kazanır son maçtı olana bak aw ya gel de delirme 40ta 2_0 önde olan takım 5 dakkada 3 gol yedi ligin en kotu takımından
Ki zor gol yiyen bir takım normal şartlarda dost harbiden bahtsızmışsın bugünİlk yarı crystal palace kazanır son maçtı olana bak aw ya gel de delirme 40ta 2_0 önde olan takım 5 dakkada 3 gol yedi ligin en kotu takımından
Kim onlar isim verseneÇok sinsisiniz be kardeşim bu kadar sinsi olmayın yarın tekmüğü yiyince kahkaha atarız bak
Parayı buldu dm yakmıyoAhmet Kaybeden kuponuna çekiliş yapılmasını istedi
Gözler nemli