- 30,260
- 30,275
- 113
4 əklemiş 4 çekYaz tek maç dost nora vefa 4k eklemiş Max 4 çekim gelirse yarı yarıya yeriz
4 əklemiş 4 çekYaz tek maç dost nora vefa 4k eklemiş Max 4 çekim gelirse yarı yarıya yeriz
Bizde verelim hoca erhandsn ne farkımız var %10 okeym ben puhahYaz tek maç dost nora vefa 4k eklemiş Max 4 çekim gelirse yarı yarıya yeriz
Hocam çok teessüf ederim biz konuda varken Ahmete zink yapman beni ağlattı puaha bi bultene bakayım yazarım birazdannYaz tek maç dost nora vefa 4k eklemiş Max 4 çekim gelirse yarı yarıya yeriz
Gece NBA e bakar bu aw puahahajHocam çok teessüf ederim biz konuda varken Ahmete zink yapman beni ağlattı puaha bi bultene bakayım yazarım birazdann
1 kat cevrim var herhal atam senidemi cahiller listesine eklim4 əklemiş 4 çek
Maks 4 çek değilse iyi1 kat cevrim var herhal atam senidemi cahiller listesine eklim
18 maclarindan bakarım nba için kasa lazim.bugun 18 tane mac varmış yeni baktım bultene puahaGece NBA e bakar bu aw puahahaj
Seri kardeşim18 maclarindan bakarım nba için kasa lazim.bugun 18 tane mac varmış yeni baktım bultene puaha
Max demiş 4k min dememisse yoktur atam pauahMaks 4 çek değilse iyi
91 aqDistin zaten valencinenes seçkin 1992 doğumlu İstanbul da yaşıyor daha sayım mi pauah
Sen kendini kimlerle mukayese ediyosun ibrahim. Onlar istanbulu fethetmiştiHocam çok teessüf ederim biz konuda varken Ahmete zink yapman beni ağlattı puaha bi bultene bakayım yazarım birazdann
Ocak dışısın erhan sjdkksks91 aq
92 değil
Bunlar kaç para maas alıyorduMeclists kavga çıkmış zengin çocuğu dediğimiz osman yumruklarını konuşturmuş
Bridges steawart kavgası sonrası sardı baya @AnthonyEdwards @Valenciennes
Emekli ise 500-600 kBunlar kaç para maas alıyordu
Rahatlık batıyor gavatlara
Sicilini dökmek istemedim dost o yuzden 91 yerine 92 dedim sen kendini ele verdin maalsef puah91 aq
92 değil
Sen daha kısa pantolon ile gezerken biz bu konuda racon kesiyorduk hayırdır kardeş puahaSen kendini kimlerle mukayese ediyosun ibrahim. Onlar istanbulu fethetmişti
Teke tekte yerim o iti. Hangisi olduğunu açık açık yazmayacam bi tane it oğlu it varBunlar kaç para maas alıyordu
Aylık mıEmekli ise 500-600 k
200 vardır heraldeBunlar kaç para maas alıyordu
Alpay hariç herkesi yerim teke tekteTeke tekte yerim o iti. Hangisi olduğunu açık açık yazmayacam bi tane it oğlu it var