- 23,850
- 14,605
- 113
Büyü bozuldu galiba gol atar dediğim takım atmıyor 5dk içinde
Sanıyolar ki o parayı katladık. 3dk da battıRol takip kazandık diye ha bunlar. Distin ben Ahmet zabaca takip ettik kazandık kaybettijk😁
Ben zannetmiyorum paran olunca konuda olmuyorsun zaten yokken aktifsin puahaSanıyolar ki o parayı katladık. 3dk da battı
La jojodan gelen trx ile otobet Challenge yapiyo. Doktor da yaptı kaybetti 😁Ben zannetmiyorum paran olunca konuda olmuyorsun zaten yokken aktifsin puaha
Paran olunca diyo bi de ne zaman param oldu hdhakzkksBen zannetmiyorum paran olunca konuda olmuyorsun zaten yokken aktifsin puaha
Baskan yollarsa olacak asaosdsParan olunca diyo bi de ne zaman param oldu hdhakzkks
Tahir dedi bana ben banliyken ahmetin parası oldu loserde hiç takılmıyor dedi kendisi bende onun yalancisiyim puahaParan olunca diyo bi de ne zaman param oldu hdhakzkks
Tahir öyle bişey demez inanmadım malesef shjxjsksTahir dedi bana ben banliyken ahmetin parası oldu loserde hiç takılmıyor dedi kendisi bende onun yalancisiyim puaha
Git tc onaylÇok mükemmel bir adamım yaa
Bi yarıö saat dayansaydın puhahjSanıyolar ki o parayı katladık. 3dk da battı
TC, TC tabi arabanın torpidosununn iç cebinde şey ettiğim için, orada kaldıGit tc onayl
Kanka sen random atma nolur alışmışım senin kod atmna JoJo mat kod attı sanırım puhahhaTahir öyle bişey demez inanmadım malesef shjxjsks
Demese ben neden ole birsey diyim ben forumdayken senin paralı olduğuna hiç şahit olmadım ama ben yokken bulmussun parayi konuya pek ugramamissin diye haberler aldim puahaTahir öyle bişey demez inanmadım malesef shjxjsks
Kafası iyi bununTC, TC tabi arabanın torpidosununn iç cebinde şey ettiğim için, orada kaldı
Denedim geçersiz kod atam pauahKanka sen random atma nolur alışmışım senin kod atmna JoJo mat kod attı sanırım puhahha
Çekemedi o parayı kaybetti 38k puhjhaDemese ben neden ole birsey diyim ben forumdayken senin paralı olduğuna hiç şahit olmadım ama ben yokken bulmussun parayi konuya pek ugramamissin diye haberler aldim puaha
Yaz tek maç dost nora vefa 4k eklemiş Max 4 çekim gelirse yarı yarıya yeriz@Fterim1905 benimde hiç şansım yok bu aralar bi zink yapta kendimize gelelim hocam puaha