- 9,474
- 4,772
- 113
İşte ahmetin kini atmasam iyiydiAkşam güzel maçlar var denenir iyi analizle premier lig kazanç verir
İşte ahmetin kini atmasam iyiydiAkşam güzel maçlar var denenir iyi analizle premier lig kazanç verir
750 atın jokere maks 750 freebet veriyor artıkİşte ahmetin kini atmasam iyiydi
Ne yazıkki öyle kendi aranızda güzel bir ekip kurrmuşsunuz bu tabiki güzel ama bu sefer bizler gibi daimi üyeler yalanoluyoruzBu rollerde en güzeli takip edenler arasından adminler çekiliş yapmalı. Öbür türlü rol sahibi istediğine ulaşırım diyor ve genelde aynı kişilere ulaşılır. Kendimizden pay biçelim. Önceliği alışverişimizin olduğu kişilere veririz ve herkeste genelde öyle yapıyor
Kesene bereket750 atın jokere maks 750 freebet veriyor artık
İşte dediğim şey bu. Çekiliş olsa kime çıkarsa çıksın önemi değil. Fakat çekiliş olmayınca tâbi ki herkes önceliği yakın dostlarına veriyor bu da gayet normalNe yazıkki öyle kendi aranızda güzel bir ekip kurrmuşsunuz bu tabiki güzel ama bu sefer bizler gibi daimi üyeler yalanoluyoruz
3 gündür 1000 tl kazanmaya çalışıyorum verabeti kazanmak için ama kupon parası bile bulamıyorum
yine de birşey demek düşmez bize herkesin kendi paradı tabikii
Çekilişte 2 3 hesabı olanlar var o nasıl olucak en mantıklısı son 1 haftada roll acmıs bırı olmalı secerken boylece herkes roll tskıp etmez etkınlık acanlar ederİşte dediğim şey bu. Çekiliş olsa kime çıkarsa çıksın önemi değil. Fakat çekiliş olmayınca tâbi ki herkes önceliği yakın dostlarına veriyor bu da gayet normal
Çekiliş derken rol takip edenleri listelicenÇekilişte 2 3 hesabı olanlar var o nasıl olucak en mantıklısı son 1 haftada roll acmıs bırı olmalı secerken boylece herkes roll tskıp etmez etkınlık acanlar eder
Bugun 3. Adımda geldın benım rolle odul alamayınca konu dısındakılere mı verdın dıyorsunNe yazıkki öyle kendi aranızda güzel bir ekip kurrmuşsunuz bu tabiki güzel ama bu sefer bizler gibi daimi üyeler yalanoluyoruz
3 gündür 1000 tl kazanmaya çalışıyorum verabeti kazanmak için ama kupon parası bile bulamıyorum
Seni kastedmedim reis kastestem adını verirdim direkBugun 3. Adımda geldın benım rolle odul alamayınca konu dısındakılere mı verdın dıyorsun
Konuda para dagıtan benım baska kımı kast edıcenSeni kastedmedim reis kastestem adını verirdim direk
Bu konuda mı anlamadım ben genel sorun olarak yazdımKonuda para dagıtan benım baska kımı kast edıcen
Sen dağıtım mı yaptınKonuda para dagıtan benım baska kımı kast edıcen
Roll actırdı bıırı kazandık 3 kısıye ulastımSen dağıtım mı yaptın
Dost tek bişey sorucam bizler gibi daimi üyeler demişsin bu tam olarak ne oluyorNe yazıkki öyle kendi aranızda güzel bir ekip kurrmuşsunuz bu tabiki güzel ama bu sefer bizler gibi daimi üyeler yalanoluyoruz
Daımı roll tskıpDost tek bişey sorucam bizler gibi daimi üyeler demişsin bu tam olarak ne oluyor
Ne demek istedin anlamadım hocamDost tek bişey sorucam bizler gibi daimi üyeler demişsin bu tam olarak ne oluyor
Banada cikcik den cıktı alamadık apuzcheva da da biri devretti onuda alamaıdk bizi bulur3 kişiden çekiliş çıktı üçü de forumu terk etti😁 @apuzcheva @Cikcik biri daha vardı unuttum
Daimi üye olarak neyi kast ettin dostum hani onu anlamadımNe demek istedin anlamadım hocam