Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

auditor87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,961
1,194
113
Bu rollerde en güzeli takip edenler arasından adminler çekiliş yapmalı. Öbür türlü rol sahibi istediğine ulaşırım diyor ve genelde aynı kişilere ulaşılır. Kendimizden pay biçelim. Önceliği alışverişimizin olduğu kişilere veririz ve herkeste genelde öyle yapıyor
Ne yazıkki öyle kendi aranızda güzel bir ekip kurrmuşsunuz bu tabiki güzel ama bu sefer bizler gibi daimi üyeler yalanoluyoruz

3 gündür 1000 tl kazanmaya çalışıyorum verabeti kazanmak için ama kupon parası bile bulamıyorum

yine de birşey demek düşmez bize herkesin kendi paradı tabikii

DoktorX

DOKTOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,286
8,180
113
Ne yazıkki öyle kendi aranızda güzel bir ekip kurrmuşsunuz bu tabiki güzel ama bu sefer bizler gibi daimi üyeler yalanoluyoruz

3 gündür 1000 tl kazanmaya çalışıyorum verabeti kazanmak için ama kupon parası bile bulamıyorum

İşte dediğim şey bu. Çekiliş olsa kime çıkarsa çıksın önemi değil. Fakat çekiliş olmayınca tâbi ki herkes önceliği yakın dostlarına veriyor bu da gayet normal

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
46,074
34,812
113
İşte dediğim şey bu. Çekiliş olsa kime çıkarsa çıksın önemi değil. Fakat çekiliş olmayınca tâbi ki herkes önceliği yakın dostlarına veriyor bu da gayet normal
Çekilişte 2 3 hesabı olanlar var o nasıl olucak en mantıklısı son 1 haftada roll acmıs bırı olmalı secerken boylece herkes roll tskıp etmez etkınlık acanlar eder

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
46,074
34,812
113

Bugun 3. Adımda geldın benım rolle odul alamayınca konu dısındakılere mı verdın dıyorsun

JoeQuanqa

Aha üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
57,155
31,744
113

Dost tek bişey sorucam bizler gibi daimi üyeler demişsin bu tam olarak ne oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...