- 16,828
- 15,661
- 113
Param yok beylerrrrrrİhtiyacın yok senin isyan bayragina sadece konuda param yok diyecen olup bitecek puaha
Param yok beylerrrrrrİhtiyacın yok senin isyan bayragina sadece konuda param yok diyecen olup bitecek puaha
Tamam tahır en harıka sensın 😀Yukarıda garanti bildirimi var görüyorsun
Senden de bize bildirim gelirmi acep çok canım çekti puahaDıyo ya bıldırım gelıyo sureklı
Tm 10 dakika sonra bildirim kesin gelir bekle puahaParam yok beylerrrrrr
Sponsorluk için teşekkürler @Metings1905Tamam tahır en harıka sensın 😀
Salll erhan hz yusuf kuyudan cıkmadımı bızde cıkarızSenden de bize bildirim gelirmi acep çok canım çekti puaha
Gızlı sponsorSponsorluk için teşekkürler @Metings1905
O kadar sürmezTm 10 dakika sonra bildirim kesin gelir bekle puaha
32k gelmedımkO kadar sürmez
Bende öluden şey istiyorum kusura bakma valla atam varken konuda dusun senden istiyorum eskiden olsa direk hesabımız uçmustu ah ulan ah puahaSalll erhan hz yusuf kuyudan cıkmadımı bızde cıkarız
Eskıden olsa jarz bıtıyodu bıldırımdenBende öluden şey istiyorum kusura bakma valla atam varken konuda dusun senden istiyorum eskiden olsa direk hesabımız uçmustu ah ulan ah puaha
Kredi çeksin bence dagitim için pauahEskıden olsa jarz bıtıyodu bıldırımden
Ahhh ulan hayat olsun en azından içimiz temizBende öluden şey istiyorum kusura bakma valla atam varken konuda dusun senden istiyorum eskiden olsa direk hesabımız uçmustu ah ulan ah puaha
Çıksa durur muyum sence la 😅 sigram yok diyorum puhhhahahKredi çeksin bence dagitim için pauah
Wc cıkılmısAhhh ulan hayat olsun en azından içimiz temiz
Ne sigarası icion de heleÇıksa durur muyum sence la 😅 sigram yok diyorum puhhhahah
Valla benim hesapta 7 lira var olsa atardım sana sigara içinÇıksa durur muyum sence la 😅 sigram yok diyorum puhhhahah
Bır oturmuya 1 karton malbro der oNe sigarası icion de hele
ZCNZBMCZValla benim hesapta 7 lira var olsa atardım sana sigara için
ZCNZBMCZBır oturmuya 1 karton malbro der o