- 46,014
- 34,752
- 113
ZCNZBMCZ jojo
Kullanıcı adımdm belli depil mi puhhNe sigarası icion de hele
5 dakika önce aldım pauha bakalim ne odicek puaha sırada mat varZCNZBMCZ
Jojo
Duygulndım 🥰Valla benim hesapta 7 lira var olsa atardım sana sigara için
Dedm belki işinize yarar5 dakika önce aldım pauha bakalim ne odicek puaha sırada mat var
Ben aksine üzüldüm düştüğümüz duruma bakDuygulndım 🥰
Kod konusundakını hor gorursenız o duruma dusersınız pubahaBen aksine üzüldüm düştüğümüz duruma bak
Düşmekte iyi oluyor la insanları tanıyorsun adam eliyorsun Tahirin dediği gibi doğru insanları anlıyorsunBen aksine üzüldüm düştüğümüz duruma bak
Tg den takip ediyorum attığı gibi aldim zatenDedm belki işinize yarar
Kimi hor gördük la pauahKod konusundakını hor gorursenız o duruma dusersınız pubaha
Dun birine atıfta bulundum gördün sende hep yanlış ata oynadık dost hepDüşmekte iyi oluyor la insanları tanıyorsun adam eliyorsun Tahirin dediği gibi doğru insanları anlıyorsun
Yaw geçen biri DM atmış sigaram Yok ama parlement içiyorum ona göre demişti aklıma o geldi🤣🤣Kullanıcı adımdm belli depil mi puhh
@kadircan4747 onun fırını var benle erhan işssızKimi hor gördük la pauah
Biz hiç verdiğimizi yatırım gözüyle vermedik ki ihtiyacı var dedk verdik ondan birazdaDun birine atıfta bulundum gördün sende hep yanlış ata oynadık dost hep
Bende ışsiz valla üstüne hastam var@kadircan4747 onun fırını var benle erhan işssız
Bende parliamant içiyorum param olsa da olmasa da komik olan neydi o kısmı ben pek anlamadımYaw geçen biri DM atmış sigaram Yok ama parlement içiyorum ona göre demişti aklıma o geldi🤣🤣
Kardeşim benim kullanıcı adım mrlbra puhhaja öyle soruyon ne içyon diye bir karton sigara Alcan sndık hoş değil kırıldımYaw geçen biri DM atmış sigaram Yok ama parlement içiyorum ona göre demişti aklıma o geldi🤣🤣
Ne sıgara ıcıyonBende ışsiz valla üstüne hastam var
Nasıl anlatayım şimdiBende parliamant içiyorum param olsa da olmasa da komik olan neydi o kısmı ben pek anlamadım
TütünNe sıgara ıcıyon