- 40,418
- 42,973
- 113
Paramiz yok birak ta övelim elimizden suanlik bu geliyor vallaBeni övmeyin kardeşim duygulanıyorum bak
Paramiz yok birak ta övelim elimizden suanlik bu geliyor vallaBeni övmeyin kardeşim duygulanıyorum bak
Etiket atarsam kızarlar 3 kişi var öyleKim bunları çok merak ettim forumda 500 kişi varsa 400üne yatırım yaptım ben kalan 100de kalmış çoğu 2-3 kişi harç
Erdoğan gibi adamdin sen nasil bu durumlara dustun aklim almıyor yemin ederim puahaDur kardeşim anlatsın adam zaman geçsin sigaramız yok paramız yok
Aynen abı ıste ben yapamıyorum gerceklerını bıldıgım seylerı gorunce tutamıyorum kendımı 😀😀😀Paramiz yok birak ta övelim elimizden suanlik bu geliyor valla
Beni mi özledinLa biliyorum seni kendini bana anlatma ben zaten çok iyi tanıyorum seni zaten foruma donme sebebim sizin gibi adamlar var diye oldu
Oda düşecek bu seçimde puahahaErdoğan gibi adamdin sen nasil bu durumlara dustun aklim almıyor yemin ederim puaha
Joker alınmış puhhhEkli dosyayı görüntüle 929842Erdoğan da hesabı kiralamış
Paran olursa çok özlerim seni puahaBeni mi özledin
Sen dustuysen sira ona da geldi demektir puahaOda düşecek bu seçimde puahaha
Dün gece saatten belli ahshsJoker alınmış puhhh
Tahir benle dalga geçiyor sanırım Erdoğan falan derken puahhSen dustuysen sira ona da geldi demektir puaha
Bu işler sırayla değil miParan olursa çok özlerim seni puaha
Belki zengin oldun Los Angeles tasınDün gece saatten belli ahshs
HayırBu işler sırayla değil mi
Erhanı burda goremezsın pek vurunca ban yemıs sanarsın puhahajBu işler sırayla değil mi
Washington DCBelki zengin oldun Los Angeles tasın
20 verBu işler sırayla değil mi
@Erhan2121 ne diyoErhanı burda goremezsın pek vurunca ban yemıs sanarsın puhahaj