- 5,990
- 5,971
- 113
Önce sen20 ver
Önce sen20 ver
Bu konuda haklısın hshshsErhanı burda goremezsın pek vurunca ban yemıs sanarsın puhahaj
Dikkat et kendine hersey düzelir umarım kankaKafam dağıldı biraz ya sağolun dostlar hepinize bol kazançlı sağlıklı akşamlar dilerim.. bu bunalım beni götürür gibi geliyor bu kez hayırlısı olsun biraz çocukla oynayım Allah'a emanetsiniz. 🙏
La para bazen olur bazen olmaz sıkma canını gel konuya hiç değilse muhabbet ederiz kafan dağılır düşünme hersey olacağına varır dostKafam dağıldı biraz ya sağolun dostlar hepinize bol kazançlı sağlıklı akşamlar dilerim.. bu bunalım beni götürür gibi geliyor bu kez hayırlısı olsun biraz çocukla oynayım Allah'a emanetsiniz. 🙏
Sonra gelır 8 pragraf yazar bıdaha oynaysnı da foruma gırenıde ousjsjsjsjBu konuda haklısın hshshs
Geldim la işte 2 saattir sohbet muhabbet ettim iyiki varsınız canlarımm eksik olmayın adamsınızLa para bazen olur bazen olmaz sıkma canını gel konuya hiç değilse muhabbet ederiz kafan dağılır düşünme hersey olacağına varır dost
Benim bir alakam yok 😁.@AnthonyEdwards @sseyhan kazandık mı naptınız
Beni tanıyan adamin hali başka oluyor puahaErhanı burda goremezsın pek vurunca ban yemıs sanarsın puhahaj
Yine gel puahaGeldim la işte 2 saattir sohbet muhabbet ettim iyiki varsınız canlarımm eksik olmayın adamsınız
Her an aglayabılır ole vıbe aldımGeldim la işte 2 saattir sohbet muhabbet ettim iyiki varsınız canlarımm eksik olmayın adamsınız
Utanmıyor iste biz bu zamana kadar çok dagitim yaptık ama eller kadir kıymet bilmiyormuş demekki puaha@Erhan2121 ne diyo
Hemen sattın adamıBenim bir alakam yok 😁.
Allah ağlatmasın , neler görmüşüz bunlar yanında komedi filmi gibi kalır sen benim yerime ağla peçete benden 😂Her an aglayabılır ole vıbe aldım
Rolü çok istedi satmak yokHemen sattın adamı
Pecete deme aklım karısıtoAllah ağlatmasın , neler görmüşüz bunlar yanında komedi filmi gibi kalır sen benim yerime ağla peçete benden 😂
Kazanıp gelsin 50er lira size 1900 banaRolü çok istedi satmak yok
Iste metine metin tarzı ile vurmak lazım doğru yoldasın dost puahaAllah ağlatmasın , neler görmüşüz bunlar yanında komedi filmi gibi kalır sen benim yerime ağla peçete benden 😂
Sengit yat uyu bekleme boşaKazanıp gelsin 50er lira size 1900 bana