Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,792
14,800
113
Valla kimi zaman öyle oluyor ki yemin ederim dm den önce para bildirimi geliyor bakıyorum miktara şu göndermiştir bu göndermiştir diyorum sonra dm ye bakıyorum kara kaşa kara gözüme değil tabiki
Tahirim bana hiç öyle olmadı dün bir senden istedim bir kişi daha demedi ki ulan paran yokmuş al şunu sigara al diye , halbuki şu forumda eski üyelerden senden para almadım diyen 10 kişiden fazla çıkmaz demekki bizimki ölü toprak yatırımı olmuş 😏

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,601
43,199
113
Valla kimi zaman öyle oluyor ki yemin ederim dm den önce para bildirimi geliyor bakıyorum miktara şu göndermiştir bu göndermiştir diyorum sonra dm ye bakıyorum kara kaşa kara gözüme değil tabiki
Gecen sene bana da bu şekilde para geliyordu siramizi sana saldık yinede var bir kac kisi eksik olmasınlar kazanç olduğunda kapımızi çalan insanlar da varda gecen sene daha fazlaydı

tahir1603

U-MUTSUZ ÜYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,707
15,529
113
Tahirim bana hiç öyle olmadı dün bir senden istedim bir kişi daha demedi ki ulan paran yokmuş al şunu sigara al diye , halbuki şu forumda eski üyelerden senden para almadım diyen 10 kişiden fazla çıkmaz demekki bizimki ölü toprak yatırımı olmuş 😏
Ben sana bi liste ileteyim para istemene fırsat vermeyen kişiler sen fakir doyurmussun kendine hayrı olmayan adamlar kanka kanka çeken adamları ölü yatırım dediğin gibi

tahir1603

U-MUTSUZ ÜYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,707
15,529
113
Gecen sene bana da bu şekilde para geliyordu siramizi sana saldık yinede var bir kac kisi eksik olmasınlar kazanç olduğunda kapımızi çalan insanlar da varda gecen sene daha fazlaydı
Aga ben kaybetcegimi bildiğim için ileriye yatırım gerçekten yapmaya çalıştım Allah var yukarıda kimseye dm atıp para istemisligimde yoktur 2-3 kişi var öyle hesap kitap yapmam sira onda sıra bende diye

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
46,014
34,752
113
Aga ben kaybetcegimi bildiğim için ileriye yatırım gerçekten yapmaya çalıştım Allah var yukarıda kimseye dm atıp para istemisligimde yoktur 2-3 kişi var öyle hesap kitap yapmam sira onda sıra bende diye
Neeeee yokmu yapma tahır dın kardesıyız

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,601
43,199
113
La biliyorum seni kendini bana anlatma ben zaten çok iyi tanıyorum seni zaten foruma donme sebebim sizin gibi adamlar var diye oldu

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,667
30,765
113
Kim bunları çok merak ettim forumda 500 kişi varsa 400üne yatırım yaptım ben kalan 100de kalmış çoğu 2-3 kişi harç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...