- 9,343
- 4,646
- 113
Özel yasakBekle dm den yazacam
Özel yasakBekle dm den yazacam
Sağlık bakanlığı temsilcisi alicaz foruma danisabilirsinBikaç gündür kalbimde sızı var batıyo arada konu mu açsam sürekli böyle konular açılıyodu
Losers ata resmi olmadan taniyamam onu puahaDeğişsin losers kendini
Aynen aw titrer kalırsın nefes alamzsınBir gün bende böyle tribe girdim acile gittim kalp krizi galiba dedim doktor şöyle bir baktı güldü , kalp krizi geçirsen telefonu eline almaya bile fırsatın olmazdı ne zannediyorsunuz kalp krizini siz dedi. Stresten oluyor hep kas sıkışması başka birşey değil
Losers ta yenı uye o hemen samımı olamam ouajajSeyhan lan aran yokmu puaha
Ya sabırSağlık bakanlığı temsilcisi alicaz foruma danisabilirsin
@DoktorXSağlık bakanlığı temsilcisi alicaz foruma danisabilirsin
Bikaç gündür kalbimde sızı var batıyo arada konu mu açsam sürekli böyle konular açılıyodu
Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmazBikaç gündür kalbimde sızı var batıyo arada konu mu açsam sürekli böyle konular açılıyodu
Geçmiş olsun ciddiysenYa sabır
Boşuna benimle uğraşma @DoctorAşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz
ÖzürSizle ciddi bişey konuşulmuyor
Cıddı bsey dıcem atarlancan hadı dıyeyım derın nefes alıncada oluyor mu orda batma gıbı hısSizle ciddi bişey konuşulmuyor
Kardeşim kalp krizi değildir o cama çık biraz derin nefes al bir kaç kez zorla öksür serçe parmağına iğne batır hafif kan gelsin kendine gelirsin sonra geçti diye bana yazSizle ciddi bişey konuşulmuyor
Erhana ben yazdım wpden 5k attıNeyse Erhan forumda hesabı kapatmıştı 15 gündür ne halde bilmiyorum wpden bir yazıyım onada kesin parayı buldu
Ben kaçtım wp bbErhana ben yazdım wpden 5k attı
Hastaneye git o zaman la biz doktormuyuz ne bilelim bir insan nasıl kalp krizi geçirir hekim değiliz biz saka olarak yazıyorsun diye düşündük ciddiyse durumun doktora görünSizle ciddi bişey konuşulmuyor