- 45,761
- 34,540
- 113
İğne ne alaka laaaKardeşim kalp krizi değildir o cama çık biraz derin nefes al bir kaç kez zorla öksür serçe parmağına iğne batır hafif kan gelsin kendine gelirsin sonra geçti diye bana yaz
İğne ne alaka laaaKardeşim kalp krizi değildir o cama çık biraz derin nefes al bir kaç kez zorla öksür serçe parmağına iğne batır hafif kan gelsin kendine gelirsin sonra geçti diye bana yaz
Tavsiyen ne olucak batma hissi oluyorsa derin nefes alma miCıddı bsey dıcem atarlancan hadı dıyeyım derın nefes alıncada oluyor mu orda batma gıbı hıs
Tamam benim paradan at ama ger almak şartı ile@Losers 20 k lazımmış
Yaz 20k atar puahaNeyse Erhan forumda hesabı kapatmıştı 15 gündür ne halde bilmiyorum wpden bir yazıyım onada kesin parayı buldu
Hafiften kan aktığı zaman kaslar gevşer hemşire bir kız arkadaşım vardı o söylerdi.İğne ne alaka laaa
Derin nefes alırken daha sert batıyoCıddı bsey dıcem atarlancan hadı dıyeyım derın nefes alıncada oluyor mu orda batma gıbı hıs
@TestoHaylan06 geldi gelHastaneye git o zaman la biz doktormuyuz ne bilelim bir insan nasıl kalp krizi geçirir hekim değiliz biz saka olarak yazıyorsun diye düşündük ciddiyse durumun doktora görün
Aaaa aaaa sen buradaymışsın la bende seni merak ediyorum paran yokmuş senin olsa gelmezdin gitttttt. 😂Yaz 20k atar puaha
Yok banada oluyordu haraket et dedı doktor yuruyus yap kalp bıraz kan pompalasın dedıTavsiyen ne olucak batma hissi oluyorsa derin nefes alma mi
Ben karışmamTamam benim paradan at ama ger almak şartı ile
Çok sigara stres gibi şeylerden oluyor bazen dern nefes bile almıyorusun Büyük ihtimalleDerin nefes alırken daha sert batıyo
Tamwm 20 Ahmet'e sllaBen karışmam
@Erhan2121Bende sana yazcaktim konuda battim dedin çok üzuldumAaaa aaaa sen buradaymışsın la bende seni merak ediyorum paran yokmuş senin olsa gelmezdin gitttttt. 😂
Gitti o gelmez kaybedince ancakTamwm 20 Ahmet'e slla
Tamam hacı bıraz yuruyus yap ekg felan cektırdım temız cıktı benım bole soldan yukarı dogru bır hıs gelıyordu nefes verırkenDerin nefes alırken daha sert batıyo
Tütün içiyorsa oda yapar bir dönem içtim her gece Azrail ile köşe kapmaca oynuyorduk hele birde fazla kurumuş beklemişse ölüm garantili 😂Çok sigara stres gibi şeylerden oluyor bazen dern nefes bile almıyorusun Büyük ihtimalle
Sen kupon tuttur ben helva dagitacam la puahaGece nba yaptım takip ederken sayıyı gördüm won diyip uyudum sabah çekerim diye sabah uyandım para yok kardeşine oynamışım
Ekli dosyayı görüntüle 929826@Erhan2121
Sigara kullanmıyorumÇok sigara stres gibi şeylerden oluyor bazen dern nefes bile almıyorusun Büyük ihtimalle
Al erhanda guldu valla komıkk ama olay komık 😀😀Gece nba yaptım takip ederken sayıyı gördüm won diyip uyudum sabah çekerim diye sabah uyandım para yok kardeşine oynamışım
Ekli dosyayı görüntüle 929826@Erhan2121