Aile bireyinin üzerine açanlar oluyor onlar ne bilsin
Bilmiyorum netcenBişe diycem koddan çıkan arkadaşa gönder yapılıyo mu ? @sseyhan
Ben birleştiriyorumBişe diycem koddan çıkan arkadaşa gönder yapılıyo mu ? @sseyhan
Adam yemeğe ekmek bulamıyo@sseyhan gece td denedin mi hoc
Bişe diycem koddan çıkan arkadaşa gönder yapılıyo mu ? @sseyhan
Hepimz birleştirelim diyecek 9uhhaBilmiyorum netcen
20 30 çıkıyo batırıyoruz. Tek hesapta toplayalım tek maça basıp çekelim. Gelirse joker alınır kazanç bölünürBilmiyorum netcen
Ben sana Google den 1000 tane hesap açarım tc onaylı. Yeterki çakallık düşünsün adam
Yok bu işler onlar için kolay işler soyadı benzerliğinden yakalanır diceksin ki aynı aile olduğu nasıl bilinsin aynı ailenin tcleri benzer oluyor ve mutlaka ama mutlaka aynı ipden giriş yapar unutup bir günAile bireyinin üzerine açanlar oluyor onlar ne bilsin
200 olunca benim profile tıkla trx kopyala çek oraya20 30 çıkıyo batırıyoruz. Tek hesapta toplayalım tek maça basıp çekelim. Gelirse joker alınır kazanç bölünür
Tek tek bakacj hali yok ki 😀Yok bu işler onlar için kolay işler soyadı benzerliğinden yakalanır diceksin ki aynı aile olduğu nasıl bilinsin aynı ailenin tcleri benzer oluyor ve mutlaka ama mutlaka aynı ipden giriş yapar unutup bir gün
Orada da ip devreye girecek sürekli dikkat eden adam bile hata yapıp bir gün aynı ipden girerBen sana Google den 1000 tane hesap açarım tc onaylı. Yeterki çakallık düşünsün adam
200 olsa binance a çekerim olmuyo djkxksks200 olunca benim profile tıkla trx kopyala çek oraya
Kodu at çıknı ben san atayım200 olsa binance a çekerim olmuyo djkxksks
Atmıyo jojo kod şimdiye 2.kodu atmalıydıKodu at çıknı ben san atayım
Binance dan daha yetkilisi benim trx birleşim için 😁😁200 olsa binance a çekerim olmuyo djkxksks
Kontrol sistemi varsa tek tek bakılmaz zaten aynı ip veya aynı soyad vs uyarısı vermesi lazım sistemin,ama o kadar gelişmiş mi bilmiyorum forumun sistemiTek tek bakacj hali yok ki 😀
Dinamik ip kullanır Zeki adamsaKontrol sistemi varsa tek tek bakılmaz zaten aynı ip veya aynı soyad vs uyarısı vermesi lazım sistemin,ama o kadar gelişmiş mi bilmiyorum forumun sistemi