- 9,272
- 4,584
- 113
Rol açman lazım seri tepkime için. Birde her mesajı alıntı yapıp beğenecek kişiler var tanıyorum yonlendiririm 😁😁😁12.500 tepkimeyi de devirmişim. 20k olsun da başkanın kapısını çalalım
Rol açman lazım seri tepkime için. Birde her mesajı alıntı yapıp beğenecek kişiler var tanıyorum yonlendiririm 😁😁😁12.500 tepkimeyi de devirmişim. 20k olsun da başkanın kapısını çalalım
Akıl verin millete puahh kapatın şu konuyu artık Multi muhabbeti yasakDinamik ip kullanır Zeki adamsa
O kadar zeki adam nadir var buradaAkıl verin millete puahh kapatın şu konuyu artık Multi muhabbeti yasak
@.shell @.daymoAkıl verin millete puahh kapatın şu konuyu artık Multi muhabbeti yasak
Max 2 gol olur.Vissel kobeye 3 gol attirsaniza bir sey deniyecem![]()
Bu yaşta mıErken erişimine...
Devamı jojo. Erken gelmiş onlaraBu yaşta mı
Yav atmıyo @AnthonyEdwards bu saatte atar dedir 2 saattir fıtık oldumDevamı jojo. Erken gelmiş onlara
Geç geliyor demek kiYav atmıyo @AnthonyEdwards bu saatte atar dedir 2 saattir fıtık oldum
Sabır bol bol sabırYav atmıyo @AnthonyEdwards bu saatte atar dedir 2 saattir fıtık oldum
İşbnkasından para gelmiş ouhhhGece yatarken kayip bonusu ile almisim![]()
Birde kazandım diyiverin.Gece yatarken kayip bonusu ile almisim![]()
Güvenlik zımbırtısı bildirimi o paufhjslsİşbnkasından para gelmiş ouhhh
Bak bilen biliyor isbank beni koruyormusGüvenlik zımbırtısı bildirimi o paufhjsls