Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,308
44,108
113
Biliyom onun için dediğini de pek Spor haberleri takip etmiyorum. Daha dün FB nin kadroya baktım duruyordu. Demek resmi olarak bugün gitti
Bugun resmiyete döküldü iste forvetsiz kaldi takim bide Avrupa maçları da olacak lig var ziraat var forvet yok fenerin yönetimi resmen fener bu sene başarılı olmasin diye forvet almadılar adam akilli defans yapan takımları nasil açacaklar çok merak ediyorum

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,308
44,108
113
Kerem boş transfer
Nene boş transfer
Genduzi boş transfer
Şerif boş transfer
Bu paraları bu topçulara verenler ya futboldan anlamıyor ya arka planda sağlam indiregandi yapıyor. Başka izahı yok
Fenerin tek transferi bu sene başında asensio oldu adam resmen canlan baslan oynuyor onun dışında ole etkili transfer yapmadılar

DoktorX

DOKTOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,282
8,163
113
Bugun resmiyete döküldü iste forvetsiz kaldi takim bide Avrupa maçları da olacak lig var ziraat var forvet yok fenerin yönetimi resmen fener bu sene başarılı olmasin diye forvet almadılar adam akilli defans yapan takımları nasil açacaklar çok merak ediyorum
Sonra puan kaybedince hakemler GS yi tutuyor diyorlar. Ulan tam mal bunlar. Şu kadronun rezilliğine bak

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,308
44,108
113
Sonra puan kaybedince hakemler GS yi tutuyor diyorlar. Ulan tam mal bunlar. Şu kadronun rezilliğine bak
Fener her sene konuşuyor zaten icraat sıfır gs osimhene 80 milyon verdi sırf başarı gelsin diye fenerde forvet yok sene sonu haklıyız diye isyan ediyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...