- 5,991
- 5,972
- 113
Hiç bişey değişmemiş dimiTiplere bak hele simdi birsey diyecem olmucak
Hiç bişey değişmemiş dimiTiplere bak hele simdi birsey diyecem olmucak
Tek bu konu için varım forumda saolsun zorlan bu konuyada kilit vuracaklarHiç bişey değişmemiş dimi
Hoşgeldin baş köşe erhanımTiplere bak hele simdi birsey diyecem olmucak
Münakaşa istemiyoruz..Var burada öyle aklı başında olmayan insan
Kazanıp uğramayan da ayrı senaryo burda.Bu konuda 2 hafta boyunca 1 kuruş kazanamazken kimse dışardan kimse gelmiyodu 🤣
Yenisini açarsın oraya gelirizTek bu konu için varım forumda saolsun zorlan bu konuyada kilit vuracaklar
Bildirene yaz modum ben isim vermiyorum farkında iseniz . Yarası olan bildiriyor demek kiMünakaşa istemiyoruz..
Yiyici tayfa iste yeterki 1 kişi kupon paylaşsın la insan muhabbeti olmayan insanların konusunu takip etmeye utanir bunlarda utanma diye birsey kalmamışBu konuda 2 hafta boyunca 1 kuruş kazanamazken kimse dışardan kimse gelmiyodu 🤣
Valla ben sürekli kaybediyorum shellac daimon benim konuları kırmızı yapmaktan sıkıldı artıkKazanıp uğramayan da ayrı senaryo burda.
Bı kere yaralı parmağa...
Kanka sana niye diyelim olsa sana herşeyi veririzValla ben sürekli kaybediyorum shellac daimon benim konuları kırmızı yapmaktan sıkıldı artık
Hakan felan gelip konuda sürekli sayi sayiyor o arkadaşlar bu konuya girmezlerse bu konuda tartışma namına hic birsey olmazMünakaşa istemiyoruz..
En iyisini yapar doktor.Dağıtım olmayacak tek maça bastım kaybettim diye dm attı doktor. Adam herkese ulaşmak için risk aldı mutlu musunuz
Canı sağolsunDağıtım olmayacak tek maça bastım kaybettim diye dm attı doktor. Adam herkese ulaşmak için risk aldı mutlu musunuz
Ya burda adam rol mü yaptıda keyfine paylaşmadımı kuponları takip eden bile olmadı neyin dağıtımı saçma sapan muhabbet dönüyor.Dağıtım olmayacak tek maça bastım kaybettim diye dm attı doktor. Adam herkese ulaşmak için risk aldı mutlu musunuz
1 kere saydım ya Allah'tanHakan felan gelip konuda sürekli sayi sayiyor o arkadaşlar bu konuya girmezlerse bu konuda tartışma namına hic birsey olmaz
Alan alır mıJojo 1131 oldu. Kod almayanlar için uyarı mesajıdır
Ya şaklaban şaklaban kod paylaşıyorlar sanarsın sihirli kutu bulucaz verdiği 50tl max bide 50 tane kod yazıyor sağa solaJojo 1131 oldu. Kod almayanlar için uyarı mesajıdır