Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,816
14,584
113
Neyse beyler size doyum olmaz. Moralsiz parasız uyuyalm yine. İyi geceler hepinize

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,274
113
Geçmiş olsun. Bende holiden 200 çektim onu kaybedip 40 TL kayıp bonusu alıp 1k yaptım
Voleybola salladım gelirse yürürüz belki
Sohobet promosyonu bitti mi sitede göremedim
Günde 600 kere yürürüz nelki diyon

kanuni1453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,248
383
83
Sana 1.5 gün ömür biçiyorum ,bu konuda yarım gün forum genelinde 1 gün sonra yine kodestesin.
Arkadaş ben yıllardır bu forumdayim inan bir kere bile benle alakası olmayan bir duruma konuya mesaj ,cevap yazmadım . Yani anlamiyorum.yav seni iglilendiren birşey yok ne diye yazıyorsun cevap . Senin gibi çok var forumda az önce yine yazdı biri alakasız lütfen ya

DoktorX

DOKTOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,182
8,005
113
Arkadaş ben yıllardır bu forumdayim inan bir kere bile benle alakası olmayan bir duruma konuya mesaj ,cevap yazmadım . Yani anlamiyorum.yav seni iglilendiren birşey yok ne diye yazıyorsun cevap . Senin gibi çok var forumda az önce yine yazdı biri alakasız lütfen ya
Katılım 2025 yazıyor. Eski nick neydi

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,430
14,485
113
Katılım 2025 yazıyor eski nick neydi

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,914
2,085
113
Katılım 2025 yazıyor eski nick neydi

Lazocan61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,372
652
113
senin kashima ile bi olayın oldu mu ? para atıp sonra geri istedin mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...