- 1,248
- 383
- 83
Onu nasıl yapicin
[/QUO. İsim soyisim belli .isbankasinda çalışan arkadaşlar var soracağım adrsine kadar belli yani
Onu nasıl yapicin
[/QUO. İsim soyisim belli .isbankasinda çalışan arkadaşlar var soracağım adrsine kadar belli yani
Battık doc. Umarım sen bi iki sıkımlık kurşun zulalayabildinHerkese İyi Geceler
Bol Şanslar Bol Kazançlar
UYVBSGHFAJojo aktif kod varmi almadım hic
Burdan kimseye atmamıştır dostum için ferah olsunYok mu arkadaşlar mesaj attığı birisi söz 150 TL atacağım hadi
NereNeyse beyler size doyum olmaz. Moralsiz parasız uyuyalm yine. İyi geceler hepinize
Geçmiş olsun. Bende holiden 200 çektim onu kaybedip 40 TL kayıp bonusu alıp 1k yaptımBattık doc. Umarım sen bi iki sıkımlık kurşun zulalayabildin
Sana 1.5 gün ömür biçiyorum ,bu konuda yarım gün forum genelinde 1 gün sonra yine kodestesin.Yok mu arkadaşlar mesaj attığı birisi söz 150 TL atacağım hadi
Yok bi kaç saat olduDemek yeni sıfırlandın ha
Günde 600 kere yürürüz nelki diyonGeçmiş olsun. Bende holiden 200 çektim onu kaybedip 40 TL kayıp bonusu alıp 1k yaptım
Voleybola salladım gelirse yürürüz belki
Sohobet promosyonu bitti mi sitede göremedim
LNJHAHFJAR bu aktif almayan a eyvallah agaUYVBSGHFA
LNJHAHFJAR
Vardır muhtemelen. İkinciyi aldırmadı bir sürü de kod attıJojo aktif kod varmi almadım hic
Ben ne olayı bile anlamadımSana 1.5 gün ömür biçiyorum ,bu konuda yarım gün forum genelinde 1 gün sonra yine kodestesin.
Olmayınca olmuyor maalesef napalmGünde 600 kere yürürüz nelki diyon
150₺ verecekmiş adam arıyorBen ne olayı bile anlamadım
Arkadaş ben yıllardır bu forumdayim inan bir kere bile benle alakası olmayan bir duruma konuya mesaj ,cevap yazmadım . Yani anlamiyorum.yav seni iglilendiren birşey yok ne diye yazıyorsun cevap . Senin gibi çok var forumda az önce yine yazdı biri alakasız lütfen yaSana 1.5 gün ömür biçiyorum ,bu konuda yarım gün forum genelinde 1 gün sonra yine kodestesin.
Katılım 2025 yazıyor. Eski nick neydiArkadaş ben yıllardır bu forumdayim inan bir kere bile benle alakası olmayan bir duruma konuya mesaj ,cevap yazmadım . Yani anlamiyorum.yav seni iglilendiren birşey yok ne diye yazıyorsun cevap . Senin gibi çok var forumda az önce yine yazdı biri alakasız lütfen ya
Katılım 2025 yazıyor eski nick neydiArkadaş ben yıllardır bu forumdayim inan bir kere bile benle alakası olmayan bir duruma konuya mesaj ,cevap yazmadım . Yani anlamiyorum.yav seni iglilendiren birşey yok ne diye yazıyorsun cevap . Senin gibi çok var forumda az önce yine yazdı biri alakasız lütfen ya
Katılım 2025 yazıyor eski nick neydiArkadaş ben yıllardır bu forumdayim inan bir kere bile benle alakası olmayan bir duruma konuya mesaj ,cevap yazmadım . Yani anlamiyorum.yav seni iglilendiren birşey yok ne diye yazıyorsun cevap . Senin gibi çok var forumda az önce yine yazdı biri alakasız lütfen ya
senin kashima ile bi olayın oldu mu ? para atıp sonra geri istedin mi ?Arkadaş ben yıllardır bu forumdayim inan bir kere bile benle alakası olmayan bir duruma konuya mesaj ,cevap yazmadım . Yani anlamiyorum.yav seni iglilendiren birşey yok ne diye yazıyorsun cevap . Senin gibi çok var forumda az önce yine yazdı biri alakasız lütfen ya