- 40,475
- 43,036
- 113
Dur belki ilk yari 3 2 olur acele etmeTesekkurler Alanyaspor
Dur belki ilk yari 3 2 olur acele etmeTesekkurler Alanyaspor
İbnelik yapma para var ucunda agaDur belki ilk yari 3 2 olur acele etme
Benim deyimimlen olsaydi bu isler suan besiktas namağlup liderdi puahaİbnelik yapma para var ucunda aga
Ooo yiğit adam cenderen ne alemdeAlanya fena oynuyor bu besıktas tam köy takımı olmuş bu nasıl kadro aq
Bize de iyi oynuyolardı ama üstün deha bilim adamı ordinaryus tedesco şah mat dediAlanya fena oynuyor bu besıktas tam köy takımı olmuş bu nasıl kadro aq
Forveti olmayan taraftar konuştu puaha
Mortingen şıtrayzeOoo yiğit adam cenderen ne alemde
Kante bu herifden daha çok gol atar la 🤣Forveti olmayan taraftar konuştu puaha
Bjk ah çekiyor nasıl forveti oh ben anlamadım
Kaleci esek yeni kaleci aldılar ama halen ersin malini oynatıyorlar bide savunmaya aldıkları oyuncuya 18 milyon verdiler saka gibiKante bu herifden daha çok gol atar la 🤣
Kardeşim tebrikler bu arada. Erkek basketbolda gs yi kadın basketbolda bjk yi yendik. Ofiste sıradan bi günBjk ah çekiyor nasıl forveti oh ben anlamadım
Orkun ile cerny i çıkart yemin ederim Anadolu takımı kadrosu şaka yapmıyorumKaleci esek yeni kaleci aldılar ama halen ersin malini oynatıyorlar bide savunmaya aldıkları oyuncuya 18 milyon verdiler saka gibi
Futbolda bi şampiyon olun once sonra konuşun la ben bile unuttum fener en son ne zaman şampiyon oldu puahaKardeşim tebrikler bu arada. Erkek basketbolda gs yi kadın basketbolda bjk yi yendik. Ofiste sıradan bi gün
4 senedir ekimde lige havlu atıyosunuzFutbolda bi şampiyon olun once sonra konuşun la ben bile unuttum fener en son ne zaman şampiyon oldu puaha
Haber değeri taşımıyor kanka onlar bizi yenerse manşet olurKardeşim tebrikler bu arada. Erkek basketbolda gs yi kadın basketbolda bjk yi yendik. Ofiste sıradan bi gün
Bide toure var oda cezalı bu maçta bende ayni düşüncedeyim bide 50 milyon para harcayıp bu çöpleri aldılarOrkun ile cerny i çıkart yemin ederim Anadolu takımı kadrosu şaka yapmıyorum
Ben hiç değilse çok gördüm o bana yeter puaha4 senedir ekimde lige havlu atıyosunuz