- 18,890
- 23,376
- 113
ne veriyoki benımkını de satalımGidimde 250 ye kimligi satim bari 🤣🤣
ne veriyoki benımkını de satalımGidimde 250 ye kimligi satim bari 🤣🤣
Direk gelebilir mac bitmeyene kadar umut vardır her zamanCity e taç oynanır mı herifler topu oynama niyetinde oyunu soğutma amaçları yok
totalde cepte falan toplasan 130 vardır 80le 100 arasında kararsız kaldımParayı altına vs yatırırken miktarını iyi ayarla. 20 kez alıp ertesi gün bozdurdum. Bişe olursa bozarım fikri oluyo kafada umarsızca oynuyo insan kalan parayla
Kimlik dogrulamaya 250 cekim yazmsilar resmen kimlik satin aliyo i.neler. sende suan para var az düş bi dip gör satarsın simdilik cepten ye 🤣ne veriyoki benımkını de satalım
Harbi miSon dakika Alperen al star da puaha
80 iyidir. Cebinde seni fazladan idare edecek para tut. Bişe olsa şunu yapmaya para yok demezsin en azından. Kumar için değil yani. Cash tuttotalde cepte falan toplasan 130 vardır 80le 100 arasında kararsız kaldım
plat eloda karşıma 7 milyon khazix geldi suan80 iyidir. Cebinde seni fazladan idare edecek para tut. Bişe olsa şunu yapmaya para yok demezsin en azından. Kumar için değil yani. Cash tut
Sha sakatlığından dolayi kadrodan cikarilmis yerine alpiyi dahil etmişlerHarbi mi
İlk yari 1 1Alanyam tıklattı
İyi olmuş sevindim martta miydi all starSha sakatlığından dolayi kadrodan cikarilmis yerine alpiyi dahil etmişler
45+9 da atsın heyecan yaptirmasinİlk yari 1 1
Sapığın tekidir. Jungle oynuyosun heralde sürekli musallat olur senin redineplat eloda karşıma 7 milyon khazix geldi suan
Yok 1 hafta sonraİyi olmuş sevindim martta miydi all star
Sergen mi gider başkan mıAlanya 2 oc besiktas
İkisi de hipodrom a gider bankoSergen mi gider başkan mı
Bu sene hedef yok ikiside gitmez Beşiktaş kulübü kapatana kadar devam ederler valla 3 4 senedir bu besiktas neyin peşinde anlam veremiyorumSergen mi gider başkan mı