- 19,015
- 23,776
- 113
vanobetin sahte pragmatiğine an itibari ile 5k hediye edildi
Gidişat iyi değil. İbre bi anda tersine döndüvanobetin sahte pragmatiğine an itibari ile 5k hediye edildi
Aynen kanka 5 de 5 lose bi kupon kaldıSon kale sendin demek sende battin
betyolu 6 yı odedıGidişat iyi değil. İbre bi anda tersine döndü
Geçmiş olsun kankavanobetin sahte pragmatiğine an itibari ile 5k hediye edildi
Gecmis olsun dostum umarim son kuponun gelirAynen kanka 5 de 5 lose bi kupon kaldı
bugun total zarar tam 10 oldu bakalım nereye kadar gıdıcekGeçmiş olsun kanka
Pragmatic oynamavanobetin sahte pragmatiğine an itibari ile 5k hediye edildi
Son maç bjk ilk yarı 02 csGecmis olsun dostum umarim son kuponun gelir
Jokerden aldığın ve betyolu bugünkü kayııpları telafi etti o zaman. Şimdi kazanmaya başlaman lazım. Ya da ara verbetyolu 6 yı odedı
sitede amusnet yoktu gece 5k nakıt eklencek dıye yatırdım mecbur bonanzaya bıraktık 1000x attı 2 defa boş geçti 1600lük alımlara birinde bari patlasa iyi yazardıPragmatic oynama
Benim 30 oldu zarar 100 lira kalmış 1k yaptım joker aldım belki dönerimbugun total zarar tam 10 oldu bakalım nereye kadar gıdıcek
Deme beeSon maç bjk ilk yarı 02 cs
olm kahkaha attım of 30kyı kaybedip nasıl 100 lirayı 1k yapıyon tahir hahahashshsBenim 30 oldu zarar 100 lira kalmış 1k yaptım joker aldım belki dönerim
Bende sitelere yatirim yaparken egt felan yoksa yatiirm yapmıyorum pragmatic kadar boş bir sağlayıcı yok bunu sende biliyorsun gecmis olsunsitede amusnet yoktu gece 5k nakıt eklencek dıye yatırdım mecbur bonanzaya bıraktık 1000x attı 2 defa boş geçti 1600lük alımlara birinde bari patlasa iyi yazardı
Onuda zarara bakayım diye girdim 115 tl kalmış slotta 1k oldu şansa 10x yaptı 100 u 30k yi 10x yapsa 300k olucak hıyarız biz ufak bakiyede oluyor hshsolm kahkaha attım of 30kyı kaybedip nasıl 100 lirayı 1k yapıyon tahir hahahashshs
Yemin ederim ayni ben puahaBenim 30 oldu zarar 100 lira kalmış 1k yaptım joker aldım belki dönerim
Valla jojo özel oranda 2 fark atar dedim ilk yarı 0-0 ikinci yarı 2-0 süper olurDeme bee