- 9,383
- 4,671
- 113
Şans seninle olsunSon maç bjk ilk yarı 02 cs
Şans seninle olsunSon maç bjk ilk yarı 02 cs
Hırs yapma LA 100 yapcam diye 80lik al bişey olmazşimdi beyler gelelım totale dün jokerden 5 hepyekten 30 cektık bugun 10 kaybettık aslında fena değil 20k karımız var dünden beri ancak ben 80 değil 100kyı altına bağlamayı dusunuyordum yarın galiba 20kyı cebe atıp 80i bağlıcaz 10k kayıp ibreyi terse çevirdi
dünkü kardan sonra 100 bağlamayı dusunuyordum galiba olmucakHırs yapma LA 100 yapcam diye 80lik al bişey olmaz
Olmasın sittir etdünkü kardan sonra 100 bağlamayı dusunuyordum galiba olmucak
O bitmiş@KANSIZ nerdesin la mesai başlamadı mı
Toure yok o bjk için büyük eksik yoksa bu aralar güzel top oynuyorlar ama kalede ersin varsa ilk yari 1 1 ikinci yari 3 1 düşünüyorum bendeValla jojo özel oranda 2 fark atar dedim ilk yarı 0-0 ikinci yarı 2-0 süper olur
Sıfır mı onunda harbiO bitmiş
mallıgıma geldı daha sıteye bakmadan yatırdık yoksa yatırmazdım neyse gece 5k pragmaticte nakıt eklıcekler 5x cevrımlı cevırıp cekersek geri alırız kaybıBende sitelere yatirim yaparken egt felan yoksa yatiirm yapmıyorum pragmatic kadar boş bir sağlayıcı yok bunu sende biliyorsun gecmis olsun
80 bağla bişey olmaz. 2 gün önce hiç yoktuşimdi beyler gelelım totale dün jokerden 5 hepyekten 30 cektık bugun 10 kaybettık aslında fena değil 20k karımız var dünden beri ancak ben 80 değil 100kyı altına bağlamayı dusunuyordum yarın galiba 20kyı cebe atıp 80i bağlıcaz 10k kayıp ibreyi terse çevirdi
Bana uyar kanka istediğim olur hshshgsToure yok o bjk için büyük eksik yoksa bu aralar güzel top oynuyorlar ama kalede ersin varsa ilk yari 1 1 ikinci yari 3 1 düşünüyorum bende
Sayılır sen gibi jSıfır mı onunda harbi
Sweet oyna cevrim ancak o oyunda bitermallıgıma geldı daha sıteye bakmadan yatırdık yoksa yatırmazdım neyse gece 5k pragmaticte nakıt eklıcekler 5x cevrımlı cevırıp cekersek geri alırız kaybı
mal mal dk 30dakı maclara iy gol girmesek hiç kayıp yoktu restten 20 30 cekmıstık para olunca salla gitsin oluyor hep ayni80 bağla bişey olmaz. 2 gün önce hiç yoktu
Dibin dibini gördük krdsmSıfır mı onunda harbi
sweet 1000 oynadım site problemlı 4 kere uzattı 1k alıma 700 odedıSweet oyna cevrim ancak o oyunda biter
Sahtemi oyunlar diyorsunsweet 1000 oynadım site problemlı 4 kere uzattı 1k alıma 700 odedı
He ona bana da oluyo 85de 2 maça gole giriyodummal mal dk 30dakı maclara iy gol girmesek hiç kayıp yoktu restten 20 30 cekmıstık para olunca salla gitsin oluyor hep ayni
City bu la borumu istese 4 luk yapar liveriCity top oynatmıyo liverpoola