- 18,874
- 23,357
- 113
o hataları yapmıyoruz artık gerçi dün 10 yerine 4 atmamdan belli degilmiydi sohoyaİyi 1le yetinmişsin. Ben 20k olsa 15 atıyodum. Takdir ettim seni
o hataları yapmıyoruz artık gerçi dün 10 yerine 4 atmamdan belli degilmiydi sohoyaİyi 1le yetinmişsin. Ben 20k olsa 15 atıyodum. Takdir ettim seni
gs 3-0 hani 5 oluyoduo hataları yapmıyoruz artık gerçi dün 10 yerine 4 atmamdan belli degilmiydi sohoya
rize hani atiyodu handikap banko demedim migs 3-0 hani 5 oluyodu
5 gol dedin senrize hani atiyodu handikap banko demedim mi
Güzel promosyonlar yaparlar bu ay. Cl maçları zamanı. Artı ramazan ayağına oyuncu çekmek için de promolar olur. Biraz kaybettin diye de hırs yapmazsan bu para seni epey götürür zaten. Ara ara illa ki kazanırsın hep kayıp olmayacako hataları yapmıyoruz artık gerçi dün 10 yerine 4 atmamdan belli degilmiydi sohoya
juve maçının haftası çok güzel promolar olurGüzel promosyonlar yaparlar bu ay. Cl maçları zamanı. Artı ramazan ayağına oyuncu çekmek için de promolar olur. Biraz kaybettin diye de hırs yapmazsan bu para seni epey götürür zaten. Ara ara illa ki kazanırsın hep kayıp olmayacak
Gs maçı bitsin atarlarŞunu yazıp pcye geçtim hala ekrana bakıyorum anlık kodu girip kaçırmamak için atmadılar
Kodu burayada atın 100-200 vururuz kupon yaparız belkiGs maçı bitsin atarlar
yarım saate gelirGs maçı bitsin atarlar
Senin beni tanımadığın belli kardeşim param yokken pek girmem ben tanımadığın insanlar hakkında pek yorumda bulunmazsan memnun olurumparası var galiba uğramaz buraya
buraya gelene kadar biter kodKodu burayada atın 100-200 vururuz kupon yaparız belki
Devre arası da öyle dedinGs maçı bitsin atarlar
geçmiş olsun hoşgeldinSelam beybiler gece 5 kupon yaptım uyumuşum 5 lose tekrar aranizdayim hshdhs
Sürünüyorum kardeşim hshdhs@tahir1603 ölmedin ins
Tetikte olDevre arası da öyle dedin
Aleyküm selamSelam beybiler gece 5 kupon yaptım uyumuşum 5 lose tekrar aranizdayim hshdhs
her an gelebilirTetikte ol
Geçmiş olsunSelam beybiler gece 5 kupon yaptım uyumuşum 5 lose tekrar aranizdayim hshdhs