- 9,364
- 4,658
- 113
Acayip attı
Acayip attı
Kaldı son 1Güzel attı lapzig
Dur daha 3 ü aticam dedim sana oyu a giriyorum diyeGüzel attı lapzig
gitti konya+ gs maçında 1 gol
Size bırakıyorum benŞimdi güzel bir soru gelirse 1 adım alıyor muyuz yoksa sonbahar dan size de alıp devam mı edelim ? @zeisy @AnthonyEdwards
Betyolundaki 6k ile bunu kapatırsın. Takma kafana. Dün gece aldığını verdin jokerdengitti konya
500 daha bitmedi mi ne bereketli param varmışŞimdi güzel bir soru gelirse 1 adım alıyor muyuz yoksa sonbahar dan size de alıp devam mı edelim ? @zeisy @AnthonyEdwards
Gelsin bültene bakarız duruma göre tek maça basarızŞimdi güzel bir soru gelirse 1 adım alıyor muyuz yoksa sonbahar dan size de alıp devam mı edelim ? @zeisy @AnthonyEdwards
Frebet tek gole kaldı.500 daha bitmedi mi ne bereketli param varmış
şu beygire attik 1kda slot oynadik 1e1 varmış oda gümledi bugün kayıpla başladıkBetyolundaki 6k ile bunu kapatırsın. Takma kafana. Dün gece aldığını verdin jokerden
Ne zaman zengin olursunuz dm atcam ona göre saat verir misinFrebet tek gole kaldı.
Ben soruyorum gelsin istişare ederiz o zamanSize bırakıyorum ben
Onu ayda 1 falan açıyolar. Tekrar açtıklarında yazarım ben sana%100 fb yok sanırım sohoyu tekrar alabiliyomuyuz bugün @AnthonyEdwards
Lapzig atınca gelenle bir adım atınca gibiNe zaman zengin olursunuz dm atcam ona göre saat verir misin
İyi 1le yetinmişsin. Ben 20k olsa 15 atıyodum. Takdir ettim senişu beygire attik 1kda slot oynadik 1e1 varmış oda gümledi bugün kayıpla başladık
Şunu yazıp pcye geçtim hala ekrana bakıyorum anlık kodu girip kaçırmamak için atmadılarJojo ne zaman atar kod