- 23,899
- 14,670
- 113
Bu gece maç var mı yeterince ben hiç bakmadım@AnthonyEdwards padişah hesaba geçirince hallederiz.
Bu gece maç var mı yeterince ben hiç bakmadım@AnthonyEdwards padişah hesaba geçirince hallederiz.
Valla atarız senin jokere varsa al yoksa yarın al keyfin bilir.Bu gece maç var mı yeterince ben hiç bakmadım
OooooooEyvallah kanka. Darısı sana inşallah.
250 lirayla td bildim hey yavrum heyOoooooo
Bakayım maçlara ben bi kankaValla atarız senin jokere varsa al yoksa yarın al keyfin bilir.
Evry olsa anında yapınca geçiyor betco geç geçiyor galibaBakayım maçlara ben bi kanka
Kafasına göre betco. Bazen maç oynanırken kazandı sayıyor bazen bitmesini bekliyorEvry olsa anında yapınca geçiyor betco geç geçiyor galiba
Kupon id ilet desteğe 24 geçti ise sonuçlandırırYa olm benim ertelenen maçın biri geldi bu kodumun maçı oynanmıyor galiba 24 saati de geçti ne zaman sonuclanır bu
Sanmıyorum bro ama deneyelimKupon id ilet desteğe 24 geçti ise sonuçlandırır
Tebriklerodemisler 2 yi beklememısler
3 fark 9 farkken çok güzel bozum veriyodu huyum olmadığı için bakmadım bile@tahir1603 farkı korursa gelir senin kide
Helal kanka gözün aydın olsunodemisler 2 yi beklememısler
Alpi kenarda dinleniyor alması lazım Houston3 fark 9 farkken çok güzel bozum veriyodu huyum olmadığı için bakmadım bile